News Flash:

De ce pleaca barbatii? 7 greseli pe care le fac femeile. Tu le faci?

18 Aprilie 2018
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
femei

Subiectul infidelitatii masculine este extrem de actual. Adesea femeile spun indurerate ca barbatii le parasesc, iar ele nu pot face nimic. „Atatia ani impreuna! Era un nimeni, si cu mine ajuns atat de departe, iar acum a tradat familia noastra si pleaca la alta”.

Spun despre cat de mult se chinuie ele sa pastreze fericirea in familie, iar el nu-i. „Cum poate sa-i fie rau alaturi de mine? Oare eu nu gatesc, nu fac curat? Totul e pentru el, inchid ochii la toate”. Nu vom invinui si nu vom indreptati pe nimeni intr-un cuplu.

Dar vom incerca sa intelegem femeia si barbatul, pentru a ajunge la rezolvarea acestui mister al relatiilor. Deorece exista multiple greseli cu privire la acest aspect, iata cateva momente importante:

1. Relatia intre barbat si femeie se bazeaza in primul rand pe dorinta intima: Pentru un barbat, o femeie atrasa de el este una fericita si relaxata. Adesea ati vazut un barbat sa curteze o femeie trista, nervoasa si nearanjata?

Mai degraba invers: barbatul reactioneaza la o doamna ce se simte comfortabil si lejer. Care stie sa primeasca placere.

Anume acest aspect este cel mai senzual. Atunci cand femeia nu se gandeste la sine, ci incearca sa se dedice partenerului, uitand de propriile dorinte, ea devine pentru el o „mamica”, „victima”, oricine numai nu un obiect de atractie intima.

2. Asteptarea „printului pe cal alb”, care va veni si totul va fi bine – o greseala raspandita: Partenerul cu care femeia poate fi fericire este atras doar de acea femeie care deja se simte armonios si este implinita.

Atunci ambii in cuplu se simt bine. Pentru asta e necesar sa nu cauti aprobare de la altii, ci sa ti-o oferi singura.

3. Daca barbatul se simte rau, incomod intr-o relatie, el o va parasi: Din acest motiv nu trebuie sa ii indici partenerului ca nu e asa cum trebuie sa fie, ca nu ti-a implinit anumite asteptari.

E straniu sa il invinuiesti pe un barbat de faptul ca e slab, iar apoi sa ceri de la el gesturi eroice. La fel nu trebuie sa eviti toate supararile tale, precum ca nici nu ar exista. E important sa-ti realizezi emotiile si sa le declari calm si respectuos.

4. Adesea femeile trec cu vedere modul in care arata acasa: Aceasta e genul de greseala care treptat sugruma orice relatie. Noi iubim acei oameni care la randul lor se iubesc si se respecta pe sine.

5. Unele femei acorda prea multa atentie curateniei si gatitului: Uitand astfel sa zambeasca, sa fie ginase si atente in cuplu. O femeie trebuie sa aiba grija nu doar de aspectul casei, dar si de cel al propriului corp.

Fiecare isi doreste sa fie iubita si admirata. Ca barbatul sa-i fie alaturi pentru ca astfel vrea el. Doar in acest caz sunt fericiti ambii.

6. Uneori femeile fie nu se dezvolta, fie opresc sa se dezvolte dupa ce se casatoresc. Treptat aceasta familie ajunge la momentul cand nu mai raman teme de discutie si sotul isi invinuieste sotia de faptul ca „in afara de ciorba nu o mai intereseaza nimic”.

Nu putem trai doar cu un ambalaj frumos lipsit de esenta. Fata de o astfel de persoana e foarte usor sa-ti pierzi interesul.

7. Multe familii cedeaza pentru ca in interiorul acestora se implica mamele, tatii si alte rude.

Atat timp cat sotii nu au repartizat prioritatile: familia sau parerea parintilor, fericirea lor mereu va fi sub semnul intrebarii. Intr-un cuplu nu trebuie sa se implice nimeni in afara de sot si sotie, scrie devorbacutine.eu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006835 (s)