News Flash:

De ce nu trebuie sa arunci apa in care au fiert pastele

24 Iunie 2017
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
apa de la paste
Cei care adora sa gateasca paste sunt obisnuiti sa arunce imediat apa in care au fiert pastele. Expertii ne spun ca acest lucru este o greseala, deoarece aceasta are un continut ridicat de amidon si poate fi utilizata cu folos in diferite moduri.

Puteti uda plantele cu ea. Apa in care fierb pastele contine amidon, care este bogat in minerale si vitamine, fiind benefica pentru cresterea plantelor.

Apa poate fi folosita pentru preparea sosului pesto. Apa ramasa de la paste va poate ajuta la diverse sosuri. Trebuie doar sa va asigurati ca este mentinuta calda si va actiona ca agent de legare.

Folositi apa pentru aluatul de paine si de pizza. Datorita continutului ridicat de amidon, folosind apa la framantarea aluatului pentru paine sau pizza veti obtine un gust unic.


sursa: gustarte.ro

paste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004613 (s)