News Flash:

De ce isi pierde femeia apetitul sexual intr-o relatie?

6 Ianuarie 2017
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida
In momentul in care se da startul unei relatii, ambii parteneri trebuie sa faca tot ce le sta in putinta pentru a le merge bine, pe o perioada indelungata. La stadiul de “bine”, “foarte bine”, se ajunge destul de greu, insa acestia doi trebuie sa se inteleaga din toate punctele de vedere, mai ales sexual.
De multe ori am auzit in jurul nostru, tinere cupluri ce afirmau pe o parte sau pe alta, cu ascunzisuri sau chiar direct ca viata lor sexuala a avut de suferit, o data ce relatia a devenit din ce in ce mai serioasa si cauza ar fi aparitia a fel de fel de noi griji si efectiv acest “domeniu” se cam neglijeaza.
Asa ca, doi cercetatori americani, s-au gandit sa exploreze aceasta posibilitate mai sus mentionata, pentru a vedea concludent ce se intampla. A fost supus studiului un esantion de 180 de indivizi, atat femei cat si barbati. Acesta a fost facut cu scopul de a ajuta cuplurile, de a le dezvolta pe viitor si mai ales pentru a dispersa toate problemele legate de acest capitol, existente pana in momentul de fata.
S-a observat inca de la primele persoane, ca barbatii ar avea asteptari mult mai ridicate si total nerealiste cand vine vorba de numarul partidelor dorite sau avute intr-o saptamana, respectiv o luna; pe cand unele dintre doamne si domnisoare s-au declarat multumite in ceea ce priveste activitatea din prezent, insa notabil este faptul ca dorinta acestora de a incepe o alta si o alta partida de sex atinge cote aproape minime spre nesemnificative, scrie yve.ro.
Ce ne uimeste cu adevarat este ca studiile au mai demonstrat si ca pe masura ce lunile trec, in cadrul unei relatiii, dorinta femeilor de a face sex, scade cu un procent de 0.02, asa ca puteti face si dumneavoastra un calcul, sa vedeti ce se intampla in relatia existenta.
A se lua in considerare ca atunci cand s-a vorbit de dorinta, nu s-a mentionat nimic de satisfactie, deoarece ambele sexe, au fost de acord cu faptul ca atunci cand se intampla, rar sau destul de des, totul este in regula, cu toate ca apetitul barbatilor ramane neschimbat, chiar daca inainteaza in varsta si in relatie.
Ce ni se pare trist si ce a afirmat unul dintre cercetatori este propozitia conform careia, o data cu trecerea timpului, o dragoste pasionala ce exista la inceputul relatiei se transforma treptat in compasiune fata de cel de langa.

sexual ascunzisuri neglijeaza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004951 (s)