News Flash:

De ce insala femeile. 5 greseli pe care barbatii le fac in pat

26 Decembrie 2015
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex acc 1
Iubitul tau poarta sosete atunci cand faceti dragoste? E genul care adoarme imediat cum si-a facut treaba si nu-i mai pasa de tine? Incearca sa iti incite imaginatia de fiecare data cu ajutorul cuvintelor "dirty"? Ei bine, afla ca acestea sunt motive suficiente pentru ca femeile sa isi insele partenerii, potrivit unui sondaj recent.

"Victoria Milan" este un site de dating pentru persoanele care sunt deja implicate intr-o relatie. Astfel, portalul a chestionat peste 4.000 de femei membre pentru a descoperi motivele care le imping sa caute alinare in bratele altui barbat, scrie cotidianul britanic Huffington Post.

Viata sexuala nesatisfacatoare este cea care le impinge pe majoritatea (68%) femeilor care au participat la sondaj sa caute confort si consolare in patul unui alt barbat. Iata ce greseli fac barbatii in asternut si din cauza carora femeile insala, anunta ele.ro.

1. Nu stiu sa fie gentelmeni

Se pare ca foarte multi barbati nu stiu sa se comporte cu femeia iubita atunci cand fac dragoste. Faptul ca au uitat de bunele maniere in dormitor le face pe partenerele lor sa le caute in alta parte.

Printre motivele enumerate de femeile care insala se numara faptul ca iubitii lor poarta sosete in timpul actului sexual, isi verifica smartphone-ul imediat dupa ce partida s-a incheiat sau se invelesc cu toata cuvertura lasandu-si partenerele neinvelite.

Practic, barbatul isi satisface o nevoie primara fara sa ii mai pese de sentimentele celei de langa el.

2. Nu le pasa decat de ei

Cea de-a doua mare nemultumire pe care o au femeile legata de cei cu care sunt intr-o relatie se refera la partea narcisista a lor si la faptul ca nu le pasa decat de propria persoana.

Femeile care au luat parte la studiu au afirmat ca acesti barbati "le lasa rece", potrivit sursei citate.

Specialistii avertizeaza ca acest tip de barbati, care se cred amanti desavarsiti si nu pun pe primul plan dorintele si nevoile partenerelor lor, nu sunt statornici in relatie. Le pasa numai de fericirea lor si, mai grav, femeia de langa ei nu va ajunge niciodata la asteptarile barbatilor narcisisti.

3. Apeleaza la "dirty talk" atunci cand nu e cazul

Vocabularul incitant, din care "dirty talk" face parte, este cu siguranta o parte importanta din viata amoroasa a unui cuplu.

Cu toate acestea, atunci cand barbatii se folosesc in mod excesiv de cuvinte si expresii vulgare, la care nu apeleaza in mod obisnuit, efectul obtinut e contrar celui scontat.

Femeia in cauza are impresia ca partenerul lor este mai mult concentrat pe un film porno decat pe momentul prezent, iar acest lucru are consecinte directe asupra relatiei.

4. Lipsa creativitatii

Spontaneitatea sau, mai precis, lipsa ei reprezinta un alt motiv suficient de puternic pentru ca femeia sa o caute in asternutul altui barbat. Atunci cand barbatul nu ia atitudine si nu diversifica pozitiile sexuale, momentele preludiului etc., pasiunea din cuplu dispare, iar femeile o cauta in alta parte.

5. Trec direct la actiune

Una din cele mai mari greseli pe care le poate face un barbat este sa evite preludiul. Asta pentru ca, spre deosebire de ei, femeile sunt fiinte care au nevoie sa fie implicate atat fizic, cat si mental in partida de sex. Iar in momentul in care partenerii lor trec direct la actiune, acestea nu au parte de placere maxima.

dirty motive suficiente dating
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005824 (s)