News Flash:

De ce insala barbatii?

8 August 2018
793 Vizualizari | 0 Comentarii
infidelitate

Exista o serie intreaga de motive pentru care barbatii insala. Si niciunul dintre aceste motive nu este unul bun. Dar, pentru moment, barbatii se pot simti indreptatiti sa insele. Poate ca daca am intelege mai bine aceasta caracteristica a comportamentului uman, am putea sa reationam diferit daca suntem pusi in aceasta situatie. Deci, de ce insala barbatii?

Motivele pentru care insala barbatii

1. Iluzia varietatii 

Probabil ca ti-au aparut si tie reclame care te invita sa intalnesti alte persoane singure din apropiere atunci cand te-ai conectat online. Sau o sugestie pentru a-ti instala cea mai recenta aplicatie de dating. Exista o abundenta de oameni pe internet, care par dispusi sa intalneasca alti oameni. Din acest motiv, unii barbati nu simt nevoia unei relatii adevarate, asa ca trec de la un flirt la altul, chiar daca sunt in prezent cu cineva.

2. Nesiguranta

Au ceva de dovedit. In principal pentru sine. Nu se simt atractivi. Sau poate ca au iesit din acest joc de dating de prea mult timp si simt nevoia sa se asigure ca inca mai pot face fata.

3. Plictiseala

Poate ca unii barbati cred ca au nevoie de la partenerele sale de ceva ce nu primesc. Sau poate ca relatia a ajuns intr-un punct in care stagneaza, iar viata intima nu mai este la fel de intensa. Aceasta este calea unor barbati de a se asigura ca aprind iar flacara, chiar daca doar pentru ei.

4. Dependenta

Unii barbati chiar sufera de dependenta.

Poate ca acestia insala atunci cand se afla sub influenta anumitor substante si, pur si simplu, nu isi pot controla actiunile. Sau poate ca isi tin dependenta sub control, dar folosesc relatiile intime ca forma de eliberare. Chiar si relatiile intime in sine pot fi o dependenta.

5. Razbunare

Poate fi vorba de o suparare pe care o au in ceea ce le priveste pe partenerele sale si simt nevoia sa le faca pe acestea sa plateasca. Rectifica situatia prin suferinta pe care sunt nevoite partenerele sa o simta dupa actiunile lor.

6. Imaturitate

Unii barbati nu au ajuns inca in punctul in care sa prioritizeze sinceritatea si loialitatea. Exista sanse sa nu o faca niciodata.

7. Perceptie gresita

Anumiti barbati nu stiu diferenta dintre dragoste si atractie. In timpul perioadei de la inceput, tot ceea ce spune si face partenera pare interesant si romantic. Dupa un timp, substantele chimice si hormonii incep sa dispara si ramane doar intimitatea. Nu toata lumea poate sa faca fata acestui lucru, asa ca isi cauta romantismul idealist in alta parte.

sursa: eva.ro


nesiguranta plictiseala razbunare imaturitate perceptie gresita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004923 (s)