News Flash:

De ce este bine sa mananci oua la micul dejun

17 Februarie 2017
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
ochi
Te ajuta sa ai par si unghii mai sanatoase Daca vrei sa-ti creasca mai repede parul si unghiile, mananca oua mai des, mai ales daca in ultima perioada ai cam dus lipsa de alimente bogate in vitamina B12.

Te satura Proteinele si grasimile sanatoase din ou, te satura si-ti mentin nivelul de energie mai mult timp ridicat, astfel scapi de nevoia de a mai manca pana la pranz.

Ajuta creierul - Un galbenus de ou contine aproximativ 300 de micrograme de choline, substanta necesara organismului care ajuta la functionarea creierului, sistemului nervos si a sistemului cardiovascular.

Iti protejeaza vederea - Ouale contin leuteina si zeaxantina, doi antioxidanti esentiali pentru protejarea vazului impotriva razelor UV. Potrivit studiilor, un ou pe zi poate preveni cataracta, una dintre principalele cauze ale orbirii la persoanele in varsta.

Pot preveni aparitia cancerului la san - Riscul de a dezvolta cancerul la san a scazut aproape la jumatate in cazul femeilor care mananca cel putin 6 oua pe saptamana.

te satura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005201 (s)