News Flash:

De ce este bine sa adaugi sare in sampon

9 Mai 2017
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
spala par
Sa adaugi sare in sampon nu este un lucru cunoscut de catre toate lumea. Sarea este adaugata in toate alimentele pe care le consumam, fie ca este vorba despre mancaruri dulci ori sarate.
Chiar si in prajituri se adauga putina sare pentru a le da un gust mai bun. Putina lume stie insa cat de benefica este sarea (clorura de sodiu) pentru a trata diverse probleme de sanatate.
In caz de raceala si de gripa, se recomanda o baie la picioare cu sare. Se adauga cateva linguri de sare grunjoasa intr-un lighean si se tin picioarele in apa calda cel putin 20 de minute.
Si atunci cand faci baie in cada poti adauga sare in apa. Te ajuta sa te relaxezi si sa te simti mai bine.
Pentru parul uleios, se recomanda 2-3 linguri de sare adaugate in samponul obisnuit. Efectul este vizibil inca de la prima utilizare.
Toata lumea uraste firele care cresc in piele dupa epilat. O metoda excelenta de peeling este sa folosesti putina clorura de sodiu. Se amesteca 2 linguri de sare cu o ceasca de ulei de masline si se freaca bine picioarele cu acest amestec.
Inca de la prima utilizare vei observa ca pielea devine mai moale si mai catifelata. In plus, si firele crescute in piele vor fi eliminate mai usor.
Cum iti intaresti unghiile cu sare
In plus, pentru niste dinti albi si stralucitori, poti folosi tot sarea. Amesteca o lingurita de sare cu doua lingurite de bicarbonat de sodiu si spala-ti dintii. Pentru ca nu are un gust tocmai placut, poti pune putina sare pe pasta de dinti obisnuita.
Aceasta actioneaza si ca un dezinfectant, ucigand bacteriile care cauzeaza respiratia urat mirositoare, dar si gingivita. Se amesteca o jumatate de lingurita de clorura de sodiu cu o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu si cu un sfert de ceasca de apa de gura. Se amesteca pana cand se dizolva bine amestecul mineral, apoi solutia se foloseste ca apa de gura.
In cazul in care vrei niste unghii sanatoase, amesteca o lingurita de clorura de sodiu, o lingurita de bicarbonat de sodiu, o lingurita de zeama de lamaie si jumatate de ceasca de apa calda intr-un bol. Inmoaie-ti unghiile in acest amestec si tine-le acolo timp de 10 minute, apoi clateste mainile. In acest mod, cuticulele tale se vor inmuia, iar unghiile vor fi mai puternice. Zeama de lamaie si bicarbonatul de sodiu iti vor face unghiile albe.

sare sampon alimentele raceala gripa parul uleios
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005749 (s)