News Flash:

De ce doctorii recomanda sa bei apa cu turmeric - Iei painea de la gura farmacistilor

21 Noiembrie 2017
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 apa cu turmeric

Tu credeai despre ele ca te fac bine. De fapt, aceste 3 remedii sunt periculoase pentru sanatatea ta. Uite care sunt acesteaTurmericul face parte din familia ghimbirului si este originar din Asia de Sud. Este utilizat in medicamente, preparate culinare, vopsele si remedii traditionale.
Ca leac, turmericul este benefic in combaterea inflamatiei, incetinirea procesului de imbatrinire, eliminarea toxinelor, gratie ingredientului activ din turmeric, curcumina.
Daca nu gatiti cu turmeric, pur si simplu utilizati-l ca bautura. Ceea ce trebuie sa faceti este sa consumati un amestec de turmeric si apa dimineata, imediat dupa ce va treziti.

Iata de ce:
1. Combate inflamatia.
 Curcumina reduce inflamatiile din artrita, indigestie si cancer.
2. Protejeaza creierul. Reduce eficient nivelurile crescute ale hormonului de crestere BDNF, considerat ca una dintre cauzele dementei si bolii Alzheimer.
3. Imbunatateste digestia. Curcumina stimuleaza intregul sistem digestiv.
4. Lupta impotriva cancerului. Curcumina este bogata in antioxidanti si, prin urmare, este un instrument eficient de combatere a cancerului.
5. Protejeaza inima. Prevenirea coagularii singelui a acumularii plachetelor arteriale se dovedeste a fi rezultatul consumului de curcumina, conform unui studiu din 2011. 

6. Reduce simptomele artritei. Desi nu este un steroid, curcumina e ingredient antiinflamator (AINS) mai puternic si mult mai benefic decit diclofenacul, deoarece reduce durerea si umflaturile mai bine si mai repede.
7. Contra diabetului de tip 2. Turmericul poate inversa diabetul de tip 2, potrivit unui studiu efectuat in 2009 de o echipa de cercetatori de la Universitatea Auburn.
8. Te face sa arati si sa te simti mai tanar. Deoarece curcumina se lupta cu radicalii liberi, imbunatateste vitalitatea si veti ramine intr-o forma buna.
9. Protejeaza ficatul. Turmericul formeaza o bariera protectoare pentru ficat, ajutind acest organ sa lupte cu toxinele cu usurinta. In plus, curcumina regenereaza celulele hepatice deteriorate si protejeaza vezica biliara.
10. Alcalinizeaza. Fiind alcalin, turmericul neutralizeaza mediul acid din organism. Aciditatea a fost legata de dezvoltarea cancerului.

Cum se prepara?
Ingrediente:
– 1 lingurita de turmeric

– un virf de cutit de piper negru (pentru a imbunatati absorbtia turmericului in organism)
– o cana de apa calduta.
Se amesteca turmericul, piperul negru si apa calduta pina cind ingredientele se dizolva in apa.
Consumati aceasta bautura cat este inca calda.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004661 (s)