News Flash:

De ce carnea trebuie sa ajunga la temperatura camerei inainte de a o gati?

19 Aprilie 2018
207 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7142 RON (+0.0061)
USD: 4.1491 RON (+0.0114)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
carnea

Gordon Ramsay este renumit pentru cele mai inspirate sfaturi pe care le da incepatorilor intr-ale bucatariei.

Sare pe oua, la momentul potrivit

Ramsay spune ca trebuie sa presari sarea pe ouale jumari numai inainte de a le lua de pe aragaz, pentru o textura fina si o culoare luminoasa, noteaza tastingtable.com

Carnea trebuie sa ajunga la temperatura camerei inainte de a o gati

Indiferent ca vrei sa pregatesti friptura la gratar sau la cuptor, nu folosi carnea tocmai scoasa din frigider, ci asteapta sa ajunga la temperatura camerei, pentru ca astfel se va gati uniform.

Scapa rapid de semintele ardeilor iuti 

Ruleaza ardeiul intre palme, pentru ca apoi sa indepartezi usor semintele. Dupa ce tai coada ardeiului, scutura-l pentru a cadea semintele.

Scapa de senzatia de usturime dupa ce cureti sau tai ardei iuti, cu suc de lamaie

Alege anansul perfect

Ca sa alegi ananasul perfect, trage de una dintre frunze. Daca o poti indeparta usor, inseamna ca e copt cat trebuie.

Fructe necoapte?

Pentru ca un fruct sa se coaca mai repede, infasoara-l intr-o punga de hartie, cu o banana alaturi, si pune-l intr-un loc intunecos.

sursa: gustarte.ro


carnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1043 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021049 (s)