News Flash:

De ce ar trebui sa folosesti o agenda in intalnirile tale

15 Noiembrie 2014
2108 Vizualizari | 0 Comentarii
Agendele nu sunt mijloace clasice, traditionale de a ne mentine organizati; suntem in fiecare zi cu smartphone-ul sau cu tableta in mana, avem acolo disponibile notite si un calendar interactiv, insa acestea nu ofera nici aceleasi avantaje nici aceeasi experienta ca o agenda clasica, in care poti sa scrii ce ai de facut in ziua respectiva, sa iti faci notite, sa mazgalesti pe margine o idee noua si multe altele. Da, poti sa te organizezi electronic folosind un smartphone sau o tableta, insa daca acestea se blocheaza, daca ramai fara Internet o sa areti destul de prost intr-o intalnire de afaceri, agenda nu ramana nici fara baterie, nici nu are nevoie de o conexiune la Internet si cu siguranta nu se va bloca. Vezi aici o gama larga de agende - alege una potrivita pentru tine.
Diferenta intre o intalnire cu sau fara agende inseamna haos, dezamagire si o lipsa de realizari. Agenda ofera tot ce ai nevoie pentru a te descurca, toate informatiile de care ai nevoie, toate ideile pe care ti le-ai notat, si in plus fata de acestea iti ofera un look profesionist.
O agenda te poate ajuta din mai multe puncte de vedere, dupa cum urmeaza:
in preparare si pregatire - decat sa ai o groaza de hartii si documente imprastiate, poti sa tii evidenta a tot ce ai de facut, tot ce ai de spus, tot ce vrei sa se discute in agenda ta, intr-un singur loc.
control - da, o agenda iti poate oferi control asupra situatiei, asupra intalnirii, deoarece tot ce trebuie sa stii, toate informatiile de care ai nevoie sunt acolo, nu trebuie sa te stresezi sa nu uiti ceva, poti prezenta, raspunde imediat - cu tot ce ai nevoie in fata ta.
productivitate - o agenda este practic un sistem de organizare care ofera de la sine o crestere in productivitate. 
documentatie - chiar daca nu iti vei tine toata documentatia necesara in agenda, aceasta  poate fi o harta a materialelor pe care le ai la dispozitie si modul si ordine in care ar trebuie sa le folosesti.
Sper ca aceste motive te-au convins sa folosesti o agenda in intalnirile tale si nu numai - este un accesoriu foarte util in viata profesionala si nu numai.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007685 (s)