News Flash:

Data nasterii poate sa-ti dezvaluie lucruri nestiute despre tine - Calculeaza-ti cifra magica si vezi cum iti influenteaza destinul

20 Ianuarie 2018
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
cifre

Cifra ce indica traiectoria sau drumul vietii, potrivit numerologiei, este un numar bazat pe data de nastere, care dezvaluie o multime de informatii despre tine. Aceasta cifra nu poate prezice viitorul, ci este menita sa te ajute sa intelegi mai multe aspecte despre tine. Este o unealta simpla si puternica.

Trebuie sa aduni si sa reduci data nasterii (ziua,luna,anul) la un numar format dintr-o singura cifra. Aduni numerele care au rezultat dupa primele trei calcule si le reduci la o singura cifra. Exceptie fac numerele 11 si 22,considerate „numere maestre“.

De exemplu,daca data nasterii este 12 octombrie 1936,vei calcula cifra pentru drumul vietii in felul urmator:1+2=3 (ziua nasterii se reduce la 3). Octombrie este luna a zecea a anului,iar 1+0=1. Asadar,luna nasterii se reduce la 1. Pentru anul nasterii,aduni 1+9+3+6=19,apoi 1+9=10,iar la fifi nal 1+0=1 (anul nasterii se reduce la 1). Acum aduni cele trei numere:3+1+1=5. Cifra care dezvaluie drumul vietii este, in acest caz, 5.

Cifra 1

Esti plina de inspiratie si creativitate. Hotararea ta si dorinta ta de a trece la actiune vin direct din forta interioara pe care o ai. Din aceasta forta provine si capacitatea ta de a-i conduce pe ceilalti. Esti un lider innascut si ai fl er atunci cand trebuie sa rezolvi o situatie,indiferent de natura ei. Esti ambitios si intotdeauna simti ca e necesar sa iti urmezi propriile convingeri.

Cifra 2

Esti o persoana cinstita si onesta,fi e ca e vorba de ceea ce gandesti,spui sau faci. Esti capabil sa excelezi in orice activitate de grup in care ti se cere parerea. Stii cum sa lucrezi cu oamenii si cum sa ii faci sa munceasca eficient. Esti manierat si ai tact atunci cand ai de-a face cu altii,iar aceste trasaturi sunt valabile tot timpul. Nu iti place sa fii tu cel care sa domine un grup sau o situatie. Esti un maestru al compromisurilor si iti place sa mentii armonia in mediul tau de lucru.

Cifra 3

Iti place sa impartasesti latura ta creativa cu intreaga lume. Esti o persoana prietenoasa,cu multa caldura sufleteasca,iar aceste lucruri sunt evidente. De asemenea,esti sociabil si deschis si adori conversatiile bune,cu oameni care te stimuleaza intelectual. Ai maniere si pari a fi preocupat de sentimentele celorlalti. Iti place sa iti traiesti viata din plin,iar de cele mai multe ori nu iti faci griji in privinta zilei de maine. Nu te pricepi sa iti gestionezi fi nantele,iar banii nu te preocupa in general.

Cifra 4

Esti un bun organizator,mai ales ca stii sa planifici si vezi lucrurile intr-un mod foarte practic. Esti un bun sef,stii cum sa duci treaba pana la capat. In viata personala,esti o persoana loiala si devotata si culegi cele mai bune roade ale mariajului tau. Totodata,esti un partener pe care oamenii se pot baza cand vine vorba de afaceri. Poate ca ai putini prieteni,dar esti foarte apropiat de ei si,de regula,relatiile tale de prietenie dureaza o viata.

Cifra 5

Personalitatea ta este debordanta si te consideri un om norocos. Iti place sa traiesti ancorat in ziua de azi,in prezent,si nu iti faci prea multe griji in privinta zilei de maine. Ti se pare important sa cunosti oameni care gandesc la fel ca tine,asa ca incerci sa ii eviti pe cei care sunt prea seriosi si cer prea mult. Totodata,e esential sa gasesti un loc de munca ce iti ofera provocari,nu iti plac rutina si responsabilitatile redundante.

Cifra 6

Ai o intelepciune aparte si inca de la o varsta frageda ai observat ca detii capacitatea de a intelege problemele altora. Tocmai aceste trasaturi ti-au permis sa treci peste diferentele dintre generatii si sa iti asumi un rol important in viata. Esti o persoana foarte realista si esti de parere ca cele mai importante lucruri sunt casa,familia si prietenii,chiar daca uneori iti asumi responsabilitati mari cand vine vorba de comunitatea din care faci parte.

Cifra 7

La munca esti o persoana minutioasa si pe deplin implicata. Tu esti perfectionistul grupului si toata lumea asteapta de la tine sa te ridici la standarde inalte. Evaluezi situatiile foarte repede si cu o precizie uimitoare. Nu ai un cerc larg de prieteni,dar odata ce ai acceptat pe cineva ca amic,aceasta relatie va fi pe viata. Iti place sa fi i singur uneori,departe de agitatia vietii de zi cu zi.

Cifra 8

Ai un potential urias pentru idei si planuri marete. Inca un as in maneca:independenta si tenacitatea ta iti permit sa iti duci planurile la capat. Pe scurt,esti o persoana bine echipata pentru a face fata competitiei. Stii cum sa dai tot ce e mai bun din tine,esti un om practic si hotarat,care isi urmareste obiectivele majore. Cand vine vorba de schimbari,ai curajul de a-ti sustine convingerile.

Cifra 9

Castigurile materiale nu sunt importante pentru tine. Dorinta de a-i ajuta pe altii – in special persoane defavorizate-este puternica. Ai capacitatea de a-ti da seama cand altii se folosesc de tine si esti dezamagit de cei din jur,deoarece generozitatea ta este folosita gresit. Iti faci prieteni cu usurinta,pentru ca oamenii se simt atrasi de tine.

 

 

 


cifra 1 cifra 2 cifra 3 cifra 4 cifra 5 cifra 6
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005113 (s)