News Flash:

Darius Valcov, in arest la domiciliu

27 Martie 2015
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov va fi plasat in arest la domiciliu, au decis, joi seara, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, hotararea nefiind definitiva. Judecatorii de la instanta suprema au decis ca Valcov sa fie cercetat in arest la domiciliu, incepand de joi pana in 24 aprilie.
Darius Valcov a aflat ca va fi arestat la domiciliu, dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere, el asteptand decizia instantei acasa.
Fostul ministru al Finantelor a stat in Arestul Politiei incepand de miercuri seara pana joi, la ora 13.00, cand a fost adus la ICCJ. Dupa aproximativ cinci ore petrecute in sala de judecata, unde au fost dezbateri pe marginea propunerii DNA de arestare preventiva a lui Valcov, fostul ministru a parasit sediul instantei supreme.
Darius Valcov a fost incarcerat dupa ce Senatul a avizat cererea DNA de retinere si arestare a sa.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie il acuza pe Darius Valcov de trafic de influenta, dupa ce el ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri, care i-ar fi promis 20 la suta din sumele incasate. Mediafax.ro

darius valcov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005317 (s)