News Flash:

Daniel Iordachioaie a povestit cu emotie in glas cum a aflat ca are cancer. Artistul a trecut prin clipe cumplite

2 Octombrie 2017
2107 Vizualizari | 0 Comentarii
iordachioaie
Daniel Iordachioaie a povestit despre momentele cumplite prin care a trecut atunci cand a aflat ca avea cancer la pancreas.
Artistul de 49 de ani si-a facut curaj dupa atata timp sa vorbeasca despre perioada dificila din viata lui. A primit vestea teribila in 2013, insa nu s-a lasat batut nicio clipa si, intr-un final, a reusit sa invinga boala.
Cancerul s-a declansat intr-un anumit moment. Chiar in perioada divortului. Divortul nu este un eveniment fericit, chiar daca te-ai desparti pentru ca nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ti-ai fi dorit nicio clipa sa ajungi sa divortezi. Este un factor de stres in plus, normal. Si toata agitatia, toata suferinta, gandurile si noptile nedormite se adauga si declanseaza boala. Unii sunt rezistenti, altii pot muri din cauza asta”, a marturisit artistul.
”Aveam in cap tot felul de grozavii, ajunsese sa imi era frica sa ma mai culc ca aveam cosmaruri noaptea, cum o sa ma mai trezesc maine. Eu m-am speriat. Am avut tendinta sa nu mai ies, sa ma incui sa ma ascund. M-am intrebat ce am patit, din ce cauza am patit asta. M-au furat extraterestrii?”, a adaugat acesta.

daniel iordachioaie momentele cumplite cancerul divortul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010924 (s)