News Flash:

Daniel Constantin despre Congresul ALDE: ”O pata imposibil de sters in cariera politica a lui Tariceanu”

23 Aprilie 2017
982 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Constantin
Fostul lider ALDE Daniel Constantin a postat duminica un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care critica organizarea Congresului ALDE in care Calin Popescu-Tariceanu a fost ales presedinte al formatiunii.
”Regret sa constat si dupa ziua de ieri cã domnul Tãriceanu nu a inteles nimic din discutiile/criticile din ultimele saptamani cu privire la comportamentul sãu politic extins. In continuare, prin minciunã, incearca sã acopere abuzurile pe care le face! A incercat sã-si asigure presedintia dand din coate impotriva celor care i-au fost alaturi, calcand pe onoare si respect si, mai mult, intreband apoi de ce au tradat! Este precum in bancul celebru in care impingi pe cineva pe scari si apoi intrebi de ce se grabeste! Nu este insa pentru prima datã cand, in numele unui "liberalism autentic", provoaca scindãri si tradari, punand iremediabil prin longevitatea acestor actiuni o patã pe intreaga clasa politicã romaneasca de dupa 1989. Amintesc episoadele din 1991, 2006, 2014 si 2017”, a scris Daniel Constantin pe pagina sa de Facebook.
Daniel Constantin a mai adaugat ca ”nu poate fi cumparat cu functii”, in caz contrar s-ar fi aflat inca ”functii precum cea de viceprim-ministru”.
”Regret cã nici mãcar in al 12-lea ceas, Tãriceanu nu a inteles motivele care ne despart in mod fundamental. Eu nu fac politicã pentru functii, deci nici nu pot fi cumpãrat cu functii. In caz contrar astazi as fi fost langa domnia sa in functii precum cea de viceprim-ministru. Am ales sã sacrific aceste functii pentru oameni, nedorind sã invat lectia predatã si la care mã indemna "presedintele" Tãriceanu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006534 (s)