News Flash:

Dancila, umilita de presa elvetiana: ”Supunere deplina fata de Dragnea si incompetenta sideranta”

3 Iunie 2018
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
dancila

Cotidianul elvetian Tribune de Geneve o prezinta in cuvinte putin magulitoare pe Viorica Dancila, intr-un articol in care creioneaza un portret puternic al liderului PSD Liviu Dragnea, care a inceput marti o vizita in Confederatie si care este descris drept un „politician puternic si controversat”.
Cotidianul elvetian arata ca vizita lui Liviu Dragnea are loc in conditiile in care la Bucuresti ar fi putut fi pronuntata sentinta in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual (sentinta a fost amanata pentru 8 iunie, n.r.) si noteaza ca nici la precedentul termen Dragnea nu s-a prezentat, deoarece a aparut o vizita surpriza la invitatia premierului Benjamin Netanyahu.

Tribune de Geneve arata ca Dragnea este in vizorul unei anchete a Oficiului european antifrauda si ca a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare in 2016 in dosarul Referendumul, o condamnare care l-a impiedicat sa devina prim ministru, dupa victoria zdrobitoare de la alegerile parlamentare din 2016: „Presedintele Klaus Iohannis si-a afirmat atunci vointa de a nu numi un premier condamnat penal. Dar e singurul atu pe care presedintele il are in maneca”. arata Tribune de Geneve, care subliniaza liderul PSD este cel care „conduce dansul” in ultimul an si jumatate in Romania.Cotidianul elvetian vorbeste despre „spiritul combativ” al lui Liviu Dragnea care i-a permis sa reziste la presiunile judiciare si la cei care vor sa il vada rasturnat de la putere. A schimbat premierul de doua ori, reprosandu-le ca isi asuma „prea multa libertate” si o numeste pe Viorica Dancila, provenita din cercul restrans al apropiatilor sai. „Ea devine prima femeie premier a tarii. De atunci, straluceste prin supunerea deplina fata de seful sau dar si printr-o incompetenta sideranta la acest nivel”, arata ziarul elvetian.„Dar partidul si liderul sau stiu sa reziste”, mai arata sursa citata, care aminteste de contestarea periodica a Guvernului in strada, scriu cei de la Hotnews.ro.

 

  


viorica dancila liviu dragnea tribune geneve dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004596 (s)