News Flash:

Dancila: Tudorel Toader trebuie sa faca o evaluare, un raport al activitatii DNA. Sa faca corect ceea ce trebuie sa faca, de fapt, un ministru al Justitiei

19 Februarie 2018
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
dancila juramant

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca Tudorel Toader trebuie sa faca o evaluare, un raport al activitatii DNA, sa prezinte acest raport si "sa faca corect ceea ce trebuie sa faca, de fapt, un ministru al Justitiei".
”Ministrul (Justitiei, Tudorel Toader - n.r.) trebuie sa faca o evaluare, un raport, sa vina in spatiul public sa prezinte acest raport si cred ca trebuie sa lasam justitia sa-si spuna cuvantul. L-am chemat pe domnul ministru in tara. Vreau sa disipez unele indoieli si unele acuze din spatiul public, cum ca as fi anulat intalnirile pe care le avea domnul ministru cu ministrul Justitiei din Japonia. Nu, domnul ministru s-a intalnit cu ministrul Justitiei din Japonia, s-a intalnit cu presedintele Bancii Europene de Investitii. Mai avea cateva vizite de facut. A venit in tara, a vazut ce este in spatiul public si singura mea discutie a fost cea referitoare la ceea ce a aparut in spatiul public, la raportul pe care dansul trebuie sa-l prezinte si sa faca corect ceea ce trebuie sa faca, de fapt, un ministru al Justitiei", a declarat, luni, premierul Viorica Dancila.

Solicitata sa comenteze de ce Tudorel Toader a amanat acest moment, liderul de la Palatul Victoria a precizat ca abia saptamana trecuta au aparut in spatiul public informatiile.

"Nu putea sa vina din Japonia fara sa analizeze, fara sa vada ce s-a intamplat, ce este real, care e situatia reala. Cred ca nu era un raport care sa fie creat pe realitate si consistenta. Ii trebuie o saptamana sa preia toate informatiile", a conchis Viorica Dancila.
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca va prezenta in camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea DNA, DIICOT si a Ministerului Public, urmand ca joi sa prezinte public concluziile privind activitatea DNA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005214 (s)