News Flash:

Dana Grecu, anunt socant in direct la emisiunea lui Mihai Gadea

4 Ianuarie 2018
1574 Vizualizari | 0 Comentarii
dana grecu

Dana Grecu a anuntat in emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 ca a divortat, marturisind public faptul ca incepand de astazi se numeste Dana Chera.

”Daca toata lumea te intreaba de ce nu mai fac emisiune in fiecare zi inseamna ca este o foarte mare raspundere pentru mine. Inseamna ce ce am facut, nu am facut rau. Inseamna ca ma gandesc (n.r. daca sa faca emisiuni in fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare raspundere si cu mare dragoste si stii foarte bine ca lucrurile pe care le fac, le fac cu toata energia mea. Pe mine ma cheama Dana Chera", a marturisit Dana Grecu, in direct.

”Aveam impresia ca va cheama altfel”, i-a spus Mihai Gadea.

”Da, foarte multi ani. Aproape 20. Eu asa ma prezint pentru ca asa ma cheama. Este un nou inceput. Sunt acelasi, sunt eu, sunt la fel. Nu-i nimic schimbat, in afara ca am o mai mare experienta de viata, lectii de viata, cred eu, bine invatate si ne rugam la Dumnezeu sa fie bine”, a raspuns jurnalista.

”Ai lasat in urma in 2017 lucruri dragi, importante, grele. In 2018 incepi un drum nou”, a completat Gadea.

”E adevarat. E un moment emotionant, n-am spus asta niciodata. (...) Iti place numele meu? Il pretuiesc foarte mult, asa cum respect foarte mult numele pe care l-am purtat”, a conchis Dana Grecu.

Cherchez la femme, zic francezii. Dupa cum era de asteptat, si aceasta casnicie s-a incheiat din cauza unei femei, pe care o intalnim in postarile de pe contul de Facebook al fostului sot al Danei, Bogdan Grecu.

”Bogdan ai mare grija de ea este o fata minunata....va doresc sa aveti o batranete frumoasa impreuna .....crescand la stranepoti”, ii spune una dintre prietenele lui Bogdan. ”Este chiar o minune! O sa am mare grija! Sarut mana!”, raspunde acesta.

”Bogdan Grecu Sant foarte fericit! Langa mine este ... fata din vis! / Ioana Toma Cand visurile noastre devin realitate dupa atatia ani! A meritat asteptarea!”.


dana grecu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006570 (s)