News Flash:

Dana Girbovan dezminte ca a fost propusa la ministerul Justitiei

21 Februarie 2017
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana Girbovan2
Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), Dana Girbovan, a anuntat, marti, ca nu va fi ea nominalizarea pentru portofoliul de la Ministerul Justitiei, precizand ca, fiind judecator, nu poate ocupa aceasta functie, scrie Mediafax.ro.
"In urma mai multor solicitari din partea presei, reafirm public ceea ce am spus si altor jurnalisti care mi-au cerut un punct de vedere: nu voi fi eu nominalizarea pentru functia de ministru al Justitiei deoarece, judecator fiind, nu pot ocupa o asemenea functie. Confirm faptul ca am avut o intalnire cu premierul Sorin Grindeanu in cadrul careia am discutat si aspecte ce privesc buna functionare a justitiei si care au fost cuprinse inclusiv in «Memorandumul privind justitia». Am gasit din partea premierului o deschidere privind rezolvarea problemelor din justitie si astept din partea viitorului ministru o colaborare institutionala eficienta pentru implementarea solutiilor incluse in Memorandum", a scris Dana Girbovan, presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), pe pagina sa de Facebook.
Premierul Sorin Grindeanu a declarat anterior ca a avut discutii cu mai multi oameni, printre care si presedintele UNJR, in vederea ocuparii portofoliului de la Ministerul Justitiei, in urma plecarii lui Florin Iordache.

dana girbovan ministerul justitiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008060 (s)