News Flash:

Dan Voiculescu, PRIMA declaratie dupa eliberare: Mi-au fost furati trei ani din viata

19 Iulie 2017
797 Vizualizari | 0 Comentarii
voiculescu2
Dan Voiculescu a declarat, marti, imediat dupa eliberarea din închisoare, ca a pierdut trei ani din viata si pentru a supravietui dupa gratii a stat mult cu ochii închisi si si-a creat propriul sau acvariu.
Dan Voiculescu a declarat, marti, imediat dupa eliberarea din închisoare, ca a pierdut trei ani din viata si pentru a supravietui dupa gratii a stat mult cu ochii închisi si si-a creat propriul sau acvariu.
”Indiferent de vorbe, mie mi-au fost furati trei ani din viata. Nu îmi mai da nimeni acesti ani, chiar daca intra Basescu la închisoare. Cât am stat în puscarie am avut doua sentimente deosebite. Primul era un sentiment de durere a pleoapelor- motivul e faptul ca stateam mult cu ochii închisi, stateam mai mult de jumatate cu ochii închisi, mi-am creat un acvariu în care am reusit sa traiesc. Al doilea e un sentiment greu de suportat pentru ca 12 familii au avut de suferit din cauza mea”, a spus Dan Voiculescu dupa eliberare.
Voiculescu: Sa ne teleportam la Rahova si în birou la Basescu. Va fi o lupta pe viata si pe moarte
Dan Voiculescu le-a propus jurnalistilor, prezenti la eliberarea sa, sa închida ochii si sa se teleporteze la Rahova si în biroul lui Traian Basescu, pentru a vedea care este cauza încarcerarii lui, fostul senator precizând apoi ca, de acum, „va fi o lupta pe viata si pe moarte cu abuzurile”.
„Va propun sa închidem ochii ca sa pot sa continui. Eu am vrut prin telepatie sa ne teleportam la poarta la Rahova. Despre Rahova pot sa va spun ca, indiferent de vorbe, mie mi-au fost furati trei ani din viata. Acesi trei ani nu mi-i mai da nimeni, chiar daca intra Basescu la închisoare, chiar daca va plati toata lumea pentru abuzurile facute mie, acesti trei ani nu mi-i mai da nimeni”, a declarat Voiculescu, la iesirea din Spitalul Universitar, dupa ce Administratia Peniteciarelor a urmat procedura de punere a sa în libertate.
Ulterior, Voiculescu a cerut ca jurnalistii sa se „teleporteze” în biroul lui Traian Basescu, care discuta cu generalul Coldea si judecatoarea Camelia Bogdan despre condamnarea sa.
„Acum va rog sa ne teleportam din nou ca sa vedem cauza pentru care eu am fost cel care a pierdut trei ani din viata. Va propun sa ne teleportam la Basescu în birou si sa auzim acolo cu totii cum îi spunea Coldea lui „Mâine, luam judecatorul X, mâine o bagam pe Camelia Bogdan”, cum stiau si ziceau cu câteva zile înainte „O sa îi dam 10 ani”, cât de mult regreta Camelia Bogdan ca nu putea sa-mi dea 20 de ani, din cauza Codului Penal si în felul acesta aflam nu din gura mea, din gura lor, din gura lui Basescu, cauza pentru care am pierdut trei ani din viata”, a explicat Voiculescu.
În final, omul de afaceri a afirmat ca, de acum înainte, va fi „o lupta pe viata, pe moarte, pe puscarie cu abuzurile”.
„Ultima etapa, ultima abordare a mea e legata de viitor. V-am rugat de trei ori sa închidem ochii. Acum va rog sa tinem ochii mari, mai ales daca sunt albastri, deschisi si sa ne uitam la Orizont. La Orizont, eu vad în continuare o lupta pe viata, pe moarte, pe puscarie, pe orice risc cu abuzurile, cu abuzurile mai ales ale celor puternici împotriva celor care nu se pot apara singuri, celor care au în ei dorinta de a se apara si nu au puterea de a o face. Voi continua cu toate fortele mele, mai ales ca determinarea mea e acum întarita de cei trei ani de puscarie sa lupt cu abuzurile”, a conchis Voiculescu. Mediafax.ro

dan voiculescu supravietui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005466 (s)