News Flash:

Dan Voiculescu ar putea afla astazi daca va fi eliberat conditionat

11 Iulie 2017
934 Vizualizari | 0 Comentarii
dan voiculescu1
Dan Voiculescu ar putea afla, marti, daca va fi eliberat conditionat, in urma executarii a patru ani din pedeapsa primita in dosarul „ICA”, magistratii de la Tribunalul Bucuresti urmand sa decida, in mod definitiv, daca fostul senator poate iesi din inchisoare.
Pe 8 iunie, magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au luat decizia de a admite cererea de eliberare formulata de Dan Voiculescu, condamnat in 2013 la zece ani de inchisoare pentru spalare de bani. Decizia nu a fost definitiva si a fost contestata la Tribunalul Bucuresti. Daca aceasta instanta va decide ca Voiculescu poate fi eliberat conditionat, atunci el va putea parasi penitenciarul in care se afla incarcerat din 2013.
Comisia de specialitate de la nivelul penitenciarului Rahova a dat aviz negativ solicitarii lui Dan Voiculescu de eliberare conditionata, insa, chiar si in aceste conditii, fostul senator s-a adresat judecatorilor.
Judecatoria Sectorului 5 a explicat motivele care i-au condus pe judecatori la decizia de a admite cererea de eliberare conditionata formulata de Dan Voiculescu, instanta precizand ca a avut un comportament pozitiv, nefiind sanctionat, ba chiar recompensat.

dan voiculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004975 (s)