News Flash:

Dan Sova: Nu se inchide Transfagarasanul!

11 Mai 2014
698 Vizualizari | 0 Comentarii
Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a declarat duminică la Oradea Transfăgărăşanul nu se închide pentru 24 de luni, aşa cum a anunţat postul Digi24.

'E o prostie. Vă spun, că mă filmează, că este o prostie. Nu ştiu de unde au mai scos şi chestia asta', a precizat, în conferinţă de presă, la Prefectura Bihor, Dan Şova.

Ministrul a participat duminică dimineaţă, la Oradea, la o întâlnire cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, precum şi cu câţiva constructori prezenţi cu o zi în urmă la conferinţa naţională 'Drumurile României, încotro?...', organizată de Federaţia Patronilor Bihor, dar la care ministrul nu a mai ajuns din cauza vizitei în Cluj.

După această întâlnire, ministrul Şova a susţinut o conferinţă de presă la Prefectura Bihor împreună cu directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Narcis Ştefan Neaga, cu adjunctul acestuia, Cristian Andrei. Au mai fost prezenţi Eugen Cecan, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Marcel Boloş, directorul general al Agenţiei de Dezvoltare Regionale Nord-Vest. 

oradea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0849 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012052 (s)