News Flash:

DAN PURIC da de pamant cu SHOWBIZ-UL ROMANESC! "Se cultiva STUPIDITATEA, AROGANTA, PARVENITISMUL!"

23 Martie 2014
762 Vizualizari | 0 Comentarii
dan puric
În cadrul unui interviu care a fost difuzat la emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D, renumitul actor Dan Puric a comentat cea ce se întâmplă în showbiz-ul românesc.
"Perioada interbelică era foarte frumoasă, numai că erau alte femei.Astăzi, ies la suprafaţă fete fără lume interioară, fără biografie, le vezi din privire că n-au nimica şi se cultivă stupiditatea, aroganţa, parvenitismul şi un soi de degradare... Cred că este şi un soi de program de degradare în showbiz-ul românesc, ca să arate în ce hal suntem", a afirmat Dan Puric.
"La noi nu apare mama, nu apare femeia cinstită, nu apare femeia cu lumea ei", a adăugat el.
Actorul şi-a spus părerea şi despre "fenomenul Bianca Drăguşanu":
"Nu e ea de vină, săraca. Sunt (n.r. Bianca şi Victor Slav) doi tineri care s-au căsătorit şi au nişte probleme. E cuplu, ce te bagi cu televiziunea în viaţa lor? Iar ei, am văzut ultima oară, au încercat să se apere. Nu au voie, nu e ştire naţională aşa ceva. În ţara asta se fură... dacă ei vor, înseamnă că i-a atins degradarea. Nu trebuie să mai discutăm despre acest lucru pentru că îl dezvoltăm şi săracii îi încurajăm. Trebuie să îi compătimim. Ei nu mai au viaţă interioară".
 Sursa: Libertatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0836 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012578 (s)