News Flash:

Dan Petrescu a fost concediat in China

2 Iunie 2016
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
dan petrescu
Romanul Dan Petrescu a fost concediat din postul de antrenor al echipei de fotbal Jiangsu Suning, cu care a reusit sa castige Cupa Chinei in sezonul trecut, anunta Gazzetta dello Sport.
Conform cotidianului sportiv italian, conducatorii grupului Suning au luat aceasta decizie pentru ca doresc "un antrenor mai prestigios" la conducerea tehnica a lui Jiangsu.
"Pentru antrenorul roman se incheie astfel aventura chineza, inceputa in iulie anul trecut. Potrivit ultimelor informatii, grupul Suning a decis concedierea sa pentru ca doreste pe banca tehnic a lui Jiangsu un antrenor cu prestigiu international mai mare", scrie Gazzetta.
In varsta de 48 ani, Dan Petrescu a disputat ca jucator 95 de meciuri in tricoul reprezentativei Romaniei (12 goluri). El si-a inceput cariera de antrenor in 2003, iar sase ani mai tarziu devenirea campion al Romaniei cu Unirea Urziceni. Fostul international roman a mai activat ca tehnician in campionatele Poloniei, Rusiei si Qatarului.
Grupul chinez Suning negociaza in prezent achizitionarea prestigiosului club italian de fotbal Internazionale Milano, conform presei din peninsula.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006376 (s)