News Flash:

Dan Negru, reactie fabuloasa dupa scandalul bananelor de la balul bobocilor din Cluj: "Decat sa aruncati banii pe Negru,Delia sau Banica, reparati-va cu banii astia scoala!"

26 Octombrie 2017
978 Vizualizari | 0 Comentarii
dan negru1
Dan Negru, reactie fabuloasa dupa scandalul bananelor de la balul bobocilor din Cluj: "Decat sa aruncati banii pe Negru,Delia sau Banica, reparati-va cu banii astia scoala!".

"Banana de la balul de boboci
e vedeta zilei. In fiecare toamna primesc oferte sa prezint baluri de boboci desi nu sunt un moderator ieftin. La balurile de boboc
i de fitze din toata tara se cheltuiesc zeci de mii de euro pe line-up de vedete.Apoi, aceleasi scoli si aceiasi profesori se plang public ca statul nu le da bani de reparatii. Pai, decat sa aruncati banii pe Negru,Delia sau Banica, reparati-va cu banii astia scoala! Toamna, elevii, profesorii si sponsorii pe care ei ii gasesc sunt cei mai buni finantatori ai showbizului romanesc. Asa ca, Ministerul Educatie a devenit indirect un bun impresar al unor spectacole unde se bea alcool si se mananca banane…", scrie Dan Negru.

dan negru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004599 (s)