News Flash:

Dan Andronic, AUDIAT de Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009

22 Mai 2017
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Andronic
Incep audierile in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009Dan Andronic a sosit la Parlament, unde urmeaza sa fie audiat in scandalul alegerilor prezidentiale din 2009. Acesta a declarat ca va cere ca audierea sa fie inregistrata si ca va da mult mai multe amanunte decat a dezvaluit in Evenimentul Zilei.
Voi da mult mai multe amanunte decat cele pe care le-am exprimat in scris”, a spus Dan Andronic, la Parlament.

Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 a stabilit sa-i invite la audieri pe Dan Andronic, Ana-Maria Patru (AEP), Mircea Geoana, Dan Sova, Viorel Hrebenciuc, Vasile Blaga si Marcel Opris, a mentionat presedintele acesteia, Mihai Fifor.
Prezent la comisia de ancheta a alegerilor din 2009, Dan Andronic, a facut o serie de dezvaluiri INCREDIBILE! Iata cele mai importante declaratii ale jurnalistului:


  • Potrivit rezultatelor, atunci castigase Mircea Geoana;


  • Cand cineva primea un telefon, iesea din incapere, evita sa auda si ceilalti. Doamna Kovesi m-a intrebat ce facem cu cei de la Realitatea, cum ii potolim. I-am raspuns potoliti-l pe Vantu, potoliti si Realitatea. M-a intrebat cum, i-am spus ca aveti voi cu ce

  • In urma cu cateva zile, Mircea Geoana o anuntate pe Kovesi ca, datorita raportului CSM, o va schimba pe Laura Codruta Kovesi;

  • Am fost amenintat ca voi avea de suferit daca va castiga Basescu;

  • Nu am niciun indiciu ca acolo s-au fraudat alegerile, afirmatiile mele au venit intr-un context in care s-au aflat detalii despre celebrele intalniri de la K14, despre intalnirile de la tenis cu Coldea si cu Ponta, despre reuniunile informale la care participau oameni politici si generali. 

audierile comisia ancheta 2009 dan andronic parlament
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.017425 (s)