News Flash:

Daca vei consuma zilnic 3 lingurite de bicarbonat de sodiu si miere timp de 30 de zile, vei reusi sa tii cancerul la distanta

22 August 2016
60861 Vizualizari | 0 Comentarii
bicarbonat3
Se stie ca bicarbonatul de sodiu are efect alcalinizant, un lucru foarte oportun pentru sanatatea intregului corp. Mierea, in schimb, mai este uneori contestata de specialisti pentru continutul sau de glucide, care, in teorie, incurajeaza inmultirea si raspandirea celulelor canceroase. Dupa multi ani de cercetari s-a ajuns la concluzia ca nu este asa. Mai mult, in loc de miere se poate folosi foarte bine siropul de artar. Un medic rus a descoperit ca o combinatie de miere cu bicarbonat sau sirop de artar cu bicarbonat, poate fi “calul troian” pentru celulele canceroase din organism.
Este adevarat ca celulele canceroase se dezvolta cu ajutorul zaharului, dar aceasta combinatie are un mare avantaj. In momentul in care celulele canceroase “se reped ” la zahar, “inghit” si bicarbonatul de sodiu. Bicarbonatul de sodiu este alcalin si ucide microbul de cancer din interiorul celulei canceroase. Acest efect alcalinizant forteaza o schimbare rapida a pH-ului care ucide celula. specifica acest medic. Celulele canceroase se dezintregreaza datorita admisiei unei cantitati mari de oxigen. Pentru acest remediu aveti nevoie de o combinatie de 1/3 , adica o parte bicarbonat si trei parti miere sau sirop de artar. Deci pentru o lingurita bicarbonat de sodiu se foloseste o lingura de miere sau sirop de artar.
Se consuma zilnic cate o lingurita de amestec de 1-3 ori pe zi, timp de una pana la doua luni. Nu se recomanda administratrea cu putin timp inaintea mesei. ATENTIE: pe parcursul tratamentului asigurati-va o dieta sanatoasa prin scaderea aportului de carne, zahar si produse din faina alba.
Siropul de artar- beneficii pentru sanatate:
Siropul de artar este dulce, delicios si prezinta si o multitudine de beneficii pentru sanatate in special datorita continutului de mangan si zinc.
Efectul antioxidant al siropului de artar. Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta. De exemplu, enzima antioxidanta cheie superoxid dismutaza, care dezarmeaza radicalii liberi produsi in mitocondrii (fabricile producatoare de energie din celule), necesita mangan. Cercetatorii de la Universitatea din Rhode Island au descoperit ca siropul de artar, datorita compusilor antioxidanti, poate preveni boli cronice grave precum diabetul, cancerul, osteoporoza si Alzheimerul.
sursa: andreilaslau.ro
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006273 (s)