News Flash:

Daca ai mereu ghinion in viata, probabil ca incalci legile Universului

5 Aprilie 2018
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
univers

Legile universale definesc relatia pe care o avem, fiecare dintre noi, cu legea karmica, cu vibratiile, cu atractia, cu evolutia sufleteasca si cu mult mai multe legi fundamentale.

Daca nu stiai nimic despre ele, afla ca este posibil sa ai ghinion, tocmai pentru ca le incalci, asa ca nu te mai plange si incearca sa le respecti! Sa vedem despre ce este vorba.

Legea unitatii
Afirma ca totul este interconectat in Univers si provine din aceeasi sursa, Universul este un intreg unitar, in care fiecare parte este legata cu toate celelalte. Nu exista separare decat acolo unde umanitatea alege sa o traiasca.

Legea pustietatii
Daca ai nevoie de pantofi noi, arunca-i pe cei vechi. Daca ai nevoie de haine noi, goleste-ti dulapul. Trebuie de bunavoie sa renunti la stereotipuri. Tot ce e nou va veni atunci cand vei scapa de tot ce e vechi in viata ta.

Legea universala a armoniei
Aceasta lege depaseste cu mult chiar si legea karmica, deoarece armonia reprezinta echilibrul suprem. Scopul karmei este acela de a ne ajuta sa atingem echilibrul suprem. Daca arunci o piatra intr-un iaz, armonia va disparea. Tu esti cauza, iar efectul poate fi observat in valurile care continua sa se produca pana in momentul in care armonia este restabilita. In mod similar, actiunile tale dezarmonioase se propaga in Univers si se intorc la tine, viata dupa viata, pana in momentul in care propria ta armonie interioara este restabilita si sustinuta.

Legea Actiunii
Legea Actiunii trebuie sa fie aplicata pentru ca formele sa se manifeste pe Pamant. Trebuie sa ne implicam in actiuni care ne sustin dorintele, gandurile, emotiile si cuviutele, pentru a ajuta ca acestea sa prinda forma.

LEGEA CAUZEI SI A EFECTULUI
„Orice cauza are Efectul ei si orice efect isi are Cauza sa; totul se intampla conform acestei legi si nimic nu ii scapa„. Aceasta lege prevede ca nimic nu se produce din pura intamplare sau in afara legilor Universale. Cum spune si intelepciunea populara: noi „culegem ceea ce am semanat” si „orice actiune are si o reactiune”, o consecinta a sa.

Legea universala a intelepciunii – intelepciunea incheie ciclul karmic
Daca ai intelepciunea de a-ti invata lectiile prin iubire si intelegere, iti poti atenua suferinta. Din pacate, se pare ca cei mai multi dintre noi invatam cel mai rapid ajutati fiind de suferinta, prin intermediul confruntarii directe cu propriile consecinte ale actiunilor noastre. De exemplu, daca din lacomie profiti de cei din jurul tau si in loc sa intelegi prin iubire ca este gresit sa faci acest lucru, vei ajunge sa traiesti aceeasi experienta, adica cei din jurul tau vor profita de tine, fie in viata aceasta, fie intr-o viata viitoare.


 


legile universale legea unitatii legea pustietatii legea actiunii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004540 (s)