News Flash:

Cvasul din sfecla, bautura foarte buna pentru boli de ficat, rinichi, inima, dar si cancer

13 Iunie 2016
75763 Vizualizari | 2 Comentarii
cvas sfecla
Sfecla rosie este un complex de vitamine si minerale cum rar mai gasim si, in plus, vindeca tumori, afectiuni ale ficatului, afectiuni cardiovascularedigestive, intareste imunitatea si este un puternic antiinflamatordetoxifiant si energizant. Sfecla rosie contine tot complexul de vitamina B, potasiu, mangan, vitamina C, vitamina A, magneziu, fosfor, iod, calciu, sulf, antioxidanti si fier, cu alte cuvinte tot ceea ce organismul are nevoie.
Cvasul din sfecla este o alta bautura fermentata cu beneficii pentru sanatate demne de luat in seama. Sfecla este bogata in vitamina B, folat si minerale precum mangan, magneziu si fosfor. Are si un continut bogat dintr-un fitonutrient numit betaina, care mentine ficatul, inima si rinichii sanatosi. Procesul de fermentare folosit pentru a obtine cvasul mareste beneficiile nutritive naturale ale sfeclei.

Pune urmatoarele ingrediente intr-un borcan de 2 litri: 3 capatani de sfecla organica de marime medie, curatate si taiate in bucati mari; 1 lingurita sare de mare nerafinata; apa filtrata. Apa trebuie sa umple borcanul, dar nu complet. Amesteca bine si inchide borcanul etans. Se lasa la temperatura camerei 2-3 zile. Dupa acest timp, se muta in frigider si se poate consuma. Cvasul poate fi pastrat cateva saptamani in frigider.

 


sfecla rosie vitamine minerale tumori afectiuni cardiovasculare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Gyll  | #10198
Am o întrebare, în afară de sfecla organică mai știți altfel de sfeclă, minerală,de exemplu.
MARIN IOAN  | #11681
cat si cum se consuma?????????
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005837 (s)