News Flash:

Cuvinte care pot atrage banii si cuvinte care ii pot tine la distanta

19 Martie 2018
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
bani zodie

Doriti sa iesiti din situatia financiara precara in care va aflati? Vreti sa obtineti libertate financiara? Va recomandam sa evitati folosirea unor expresii ca cele de mai jos…

”Nu pot sa fac nimic din ceea ce imi doresc…”
Dar cine va impiedica sa duceti la bun sfarsit tot ceea ce va propuneti? Nu cumva singura problema sunteti chiar dumneavoastra, pentru ca dumneavoastra staviliti increderea in propriile forte?

”Niciodata nu voi avea bani…”
E foarte adevarat ca daca veti rosti aceste cuvinte si veti gandi acest lucru, banii vor fugi efectiv de dumneavoastra. Ce-ar fi daca v-ati trezi intr-o dimineata si ati spune? Vreau sa fiu bogat! Imi doresc lucrul acesta si voi ajunge bogat! Incercati aceasta metoda si veti fi surprinsi cand veti vedea ce veti obtine…

”Banii nu ma iubesc…”
Aceasta gandire este total gresita. Nu banii nu va iubesc pe dumneavoastra, ci dumneavoastra nu ii vreti indeajuns de mult. Sau, poate aveti un loc de munca unde nu va simtiti bine.. Luati atitudine si nu va fie frica de ziua de maine. Norocul nu bate singur la usa!

”Ce viata au altii si eu nu am nimic…”
Sunteti siguri ca altii o duc mai bine ca dumneavoastra, daca au bani multi in portofel? Nu v-ati gandit niciodata ca poate sunt mult mai nefericiti si cu mult mai multe probleme decat aveti dumneavoastra? Cu multa dorinta si folosind asa cum trebuie puterea gandului, Universul va avea grija sa va scoata in cale tot ceea ce va trebuie ca sa fiti fericiti.

sursa: secretele.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006751 (s)