News Flash:

CUTREMURATOR! Un luptator din cadrul Statului Islamic si-a EXECUTAT in public mama - FOTO

8 Ianuarie 2016
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
stat islamic
Un luptator din cadrul gruparii jihadiste Statul Islamic si-a executat mama in public, potrivit unui grup de expatriati sirieni, relateaza CNN.
Barbatul, in varsta de 20 de ani, si-a ucis mama in orasul sirian Rakka, "capitala" de facto a organizatiei teroriste, iar sute de persoane au privit scena, in apropierea unui oficiu postal la care femeia lucra, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului.
Statul Islamic a acuzat-o de "apostazie" dupa ce fiul ei a "turnat-o", potrivit Observatorului. Ea si-ar fi "incitat fiul sa paraseasca Statul Islamic" si voia sa fuga impreuna cu el. "Coalitia va ucide toti membrii organizatiei", i-ar fi spus ea, potrivit ONG-ului.
CNN precizeaza ca nu a putut sa verifice din surse independente informatiile facute publice aceste organizatii cu activitate in domeniul drepturilor omului.
Statul Islamic si-a construit o reputatie de organizatie extremista prin decapitari, executii prin impuscare in masa si incendiera victimelor de vii, in fata camerelor de luat, inregistrari video pe care le-a postat ulterior pe retele de socializare.

Galerie Foto

luptator_isis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019512 (s)