News Flash:

CUTREMURATOR! Sorin: „Am o problema grava cu sotia mea. Avem amandoi 23 de ani si ne-am casatorit recent. Nu am facut dragoste cu ea inainte. Acum am fost in luna de miere si a venit acel moment…” Cand a dezbracat-o, a trait cel mai mare soc. Incredibil c

10 August 2017
34366 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin
Buna, Adela
Ma numesc Sorin si am nevoie sa ma ajuti in legatura cu o problema pe care o am cu sotia mea. Avem amandoi 23 de ani, suntem casatoriti de cateva luni, dar suntem impreuna din clasa a 11-a.
Cand am inceput relatia cu ea, mi-a spus ca e virgina si ca vrea sa ramana asa pana se casatoreste, iar eu i-am respectat dorinta. Acum cateva luni, dupa cum ziceam, ne-am casatorit si a venit si acel moment, in luna de miere. Numai ca dupa ce am facut-o, mi-am dat seama ca de fapt ma mintise si ca nu mai era „pura”.
Am intrebat-o ce s-a intamplat, iar atunci mi-a recunoscut ca a fost cu cineva, in timp ce eram impreuna, cu putin timp inainte sa ne logodim. Mi-a zis ca n-a vrut sa-mi spuna, pentru ca n-a vrut sa ne certam si sa ne despartim. Ne-am certat ingrozitor dupa ce am aflat toate astea si nu prea ne-am mai vorbit toata vacanta. Abia dupa ce ne-am intors din vacanta ne-am asezat si am vorbit si am stabilit ca o sa incercam sa facem lucrurile sa mearga, scrie poatenustiai.ro.
Numai ca lucrurile nu mai sunt ca inainte, nu mai avem relatia pe care o aveam inainte de acel moment, iar eu am inceput sa-mi pierd increderea in ea. Si ma tot intreb cum sa mai am incredere ca nu o sa mai calce stramb din nou si nu o sa-mi mai ascunda lucruri? Sper sa ma poti ajuta cu o parere.
Adela raspunde:
Draga Sorin,
Cat de mult conteaza ea pentru tine? O iubesti cu adevarat? Pentru ca, daca este asa, vei intelege ca nimeni nu o va putea inlocui in viata ta. Gandeste-te: va cunoasteti dintr-a XI-a, ati trecut prin atatea impreuna. Poate ca ea s-a gandit ca, dupa ce va casatoriti, nu va mai fi cu niciun alt barbat in afara de tine si a vrut sa fie sigura ca nu-si doreste altceva…
Ca un om care stie ca vrea sa renunte pentru totdeauna la fumat, dar cu o seara inainte de aceasta hotarare, fumeaza un pachet intreg, ca sa se asigure ca nu va regreta nimic. Nu stiu, tu ai mai fost cu cineva inainte de a fi cu ea? Poate a vrut sa fiti chit. Daca nu, atunci inteleg ca iti este si mai greu. Dar, stii care ar fi castigul tau din aceasta situatie? Daca o ierti, ai un as in maneca. Daca, vreodata, in viata ta, va aparea la un moment dat o alta femeie care sa te seduca, poti sa te simti liber sa ai o aventura, dupa care sa vii senin la nevasta si sa-i spui: „Asa cum te-am iertat eu, poti sa ma ierti si tu”.
Pana la urma, relatia de cuplu n-ar trebui sa fie ca o inchisoare. Nu putem sa punem sechestru pe sentimentele si pornirile celuilalt. O relatie de cuplu in care cei doi nu se mai simt amenintati de ideea ca celalalt ar putea fi deschis fata de unele experiente cu alte persoane este mult mai libera, mai relaxata. Cu cat esti mai ofticat ca te-a inselat, cu atat ea te va considera, in adancurile ei, un monstru posesiv, si subconstient il va prefera pe celalalt.
Daca, insa, vede in tine un prieten si un complice, va ramane cu tine toata viata. De tine depinde ce vrei sa obtii de la ea.

buna adela sorin draga sorin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006116 (s)