News Flash:

CUTREMURATOR! S-a prefacut moarta si a scapat de gloantele teroristilor. "Curgeau siroaie de sange"

17 Noiembrie 2015
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
Isobel Bowdery
O tanara de 22 de ani din Cape Town, Africa, ce se afla in sala se spectacole Bataclan in momentul in care teroristii au inceput sa traga la intamplare in oameni, a scapat cu viata pentru ca s-a prefacut moarta.
Isobel Bowdery se afla la concertul Bataclan in momentul in care teroristii au deschis focul si a crezut, pentru cateva secunde, ca totul face parte din show. Imediat, ea si-a dat seama ca impuscaturile sunt reale, iar oamenii erau, rand pe rand, impuscati de teroristi.
Intr-o fractiune de secunda tanara a realizat ca trebuie sa faca ceva pentru a-si salva viata si, incercand sa-si pastreze calmul, s-a aruncat la pamant, printre cadavre, si s-a prefacut moarta. A stat asa o ora, timp in care abia a respirat, pentru a nu fi observata de teroristi. Ulterior, fata si-a povestit experienta pe Facebook, iar postarea ei a primit 1,6 milioane de like-uri si a fost distribuita de 500 de mii de oameni.
 
„Nu te gandesti niciodata ca ti s-ar putea intampla tie. Era doar o noapte de vineri la un concert rock. Atmosfera era vesela, toata lumea dansa si zambea. Cand un barbat a intrat pe usa din fata si a inceput sa traga, am crezut, in mod naiv, ca totul face parte din show. Nu a fost doar un atac terorist, a fost un masacru. Zeci de oameni au fost impuscati exact in fata mea. Siroaie de sange au inceput sa curga pe podea.
Strigatele barbatilor care tineau in brate trupurile iubitelor moarte au luat locul muzicii. Intr-o secunda.
Socata si singura, m-am prefacut moarta timp de o ora. Mi-am tinut respiratia, am incercat sa nu ma misc, sa nu plang, sa nu le arat acelor oameni frica pe care vor sa o vada. Am fost incredibil de norocoasa ca am supravietuit. Multi nu au trait. Multi dintre cei care venisera acolo din acelasi motiv ca si mine erau nevinovati.
Lumea e foarte cruda. Imaginile cu acei oameni care se invarteau in jurul nostru ca niste vulturi ma vor urmari toata viata. Felul meticulos in care impuscau oamenii din jurul meu, fara nicio consideratie pentru viata umana. Am simtit ca nu e real ce se intampla, ca cineva imi va spune ca e doar un cosmar.
M-am gandit la toti ai mei, atunci cand stateam in sangele unor necunoscuti si asteptam ca un glont sa imi ia viata. Ma gandeam la momentele frumoase din viata. 
Aseara, vietile multora dintre noi s-au schimbat pentru totdeauna si tine de noi sa facem lumea mai buna. Sa traim viata la care acei nevinovati au visat. Nu veti fi uitati”, a povestit tanara de 22 de ani, pe Facebook.

isobel bowdery facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1094 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005660 (s)