News Flash:

CUTREMURATOR! O cantareata celebra la noi a dezvaluit chinurile prin care a trecut: "AM FOST VIOLATA!"

6 Decembrie 2016
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
violata2
Cantareata americana Lady Gaga, in varsta de 30 de ani, a dezvaluit intr-o emisiune de televiziune ca sufera de o afectiune care s-a declansat dupa un eveniment dramatic din viata sa.

Este vorba despre sindromul de stres posttraumatic, informeaza contactmusic.com.

Vedeta pop, care a fost violata la varsta de 19 ani, a spus ca greutatile din propria viata au ajutat-o sa empatizeze cu persoanele care au suferit traume similare.

”Am o boala mintala si ma lupt cu aceasta boala mintala in fiecare zi. Trauma din propria mea viata m-a ajutat sa inteleg traumele celorlalti”, a declarat artista intr-un interviu acordat in emisiunea ”Today”.

”Sufar de sindromul de stres posttraumatic. Nu am spus niciodata nimanui acest lucru pana acum”, a adauga celebra cantareata.

Insa Lady Gaga spune ca este o persoana norocoasa, deoarece are in jurul ei o veritabila ”retea” de prieteni care o sprijina, iar bunatatea acestora a ajutat-o ”sa isi vindece” ranile psihologice. Dupa participarea la emisiunea ”The View”, Lady Gaga a publicat pe Twitter un videoclip cu interviul ei. ”Astazi, am impartasit lumii cele mai adanci secrete ale mele. Secretele te imbolnavesc”, a scris vedeta in mesajul care insoteste acel material video.

Recent, Lady Gaga a recunoscut ca faima nu ii face pe oameni mai fericii. Cantareata este de parere ca vedetele sunt ”puse pe un piedestal”, insa sansa de a simti bunatatea oamenilor este mult mai importanta decat celebritatea si faima.
Lady Gaga, pe numele sau adevarat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a nascut pe 28 martie 1986. si-a inceput cariera muzicala in 2001, iar pana in prezent a lansat patru albume de studio. Artista, care a sustinut un concert la Bucuresti in 2012, a fost recompensata cu sase premii Grammy.

lady gaga afectiune stres posttraumatic boala mintala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004964 (s)