News Flash:

CUTREMURATOR! La 16 ani a fost violata. Acum, ea si agresorul ei s-au intalnit pe aceeasi scena. Ce a urmat este socant

10 Februarie 2017
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
viol scena
O seara in oras cu iubitul, alaturi de cateva pahare de rom, s-a transformat intr-un cosmar care i-a bantuit pe Thordis si pe Tom timp de noua ani. Cei doi si-au gasit in final pacea si iertarea de care aveau nevoie.
Incidentul a avut loc in 1996, in Islanda. Thordis Elva avea 16 ani si era intr-o relatie, de o luna, cu Tom Stranger, un student venit din Australia la schimb de studii, cu doi ani mai mare decat ea, povestesc cei doi intr-o conferinta TED, relatata de The Sun.
Indragostitii au iesit in oras sa danseze la un eveniment organizat de scoala in care invatau. Acolo Thordis a baut pentru prima data rom. Alcoolul nu i-a facut prea bine si inceput sa aiba convulsii si sa vomite, iar bodyguarzii s-au oferit sa cheme salvarea. Iubitul ei a fost cel care a dus-o acasa.
"Era ca o poveste, bratele lui puternice in jurul meu, asezandu-ma in siguranta la mine in pat", isi aminteste Thordis.
Lucrurile au degenerat rapid, iar Tom a inceput sa o dezbrace si s-au urcat deasupra ei.
"Ca sa nu imi pierd mintile, am numarat in gand secundele de la ceasul de pe noptiera. Din acea noapte stiu ca sunt 7.200 de secunde in doua ore", povesteste tanara.
Timp de saptamani la rand adolescenta a plans si s-a simtit rau, neputand sa treaca peste acest eveniment. Nu putea sa conceapa ca acela a fost un viol, pentru ca s-a intamplat in patul sau, cu iubitul sau de atunci, scrie stirileprotv.ro.
Pana sa inteleaga ca nu ea este de vina, Tom plecase deja in Australia, iar ea nu a mai depus plangere. Timp de noua ani nu si-au mai vorbit. In urma unei dezamagiri in dragoste Thordis i-a scris lui Tom. A fost surprinsa ca barbatul i-a raspuns, i s-a confesat si i-a povestit cat de greu i-a fost sa traiasca cu gestul sau.
"Am ascuns adevarul convingandu-ma ca a fost sex si nu viol. Si aceasta este o minciuna a carei vinovatie m-a indurerat profund", marturiseste Tom.
De atunci cei doi au pastrat legatura si chiar au scris o carte despre acele evenimente, numita "South of Forgiveness".
"Nu subestimati puterea cuvintelor. Spunandu-i lui Thordis ca am violat-o a schimbat relatia mea cu mine si cu ea", spune Tom.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004939 (s)