News Flash:

CUTREMURATOR! Ekeng a murit chiar in ziua inmormantarii fratelui sau

9 Mai 2016
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
ekeng
Fratele lui Patrick Ekeng a ajuns in Romania si s-a oprit la stadionul Dinamo. Alaturi de Mircea Rednic, el a intrat pe terenul unde fratele sau a trait ultimele momente din viata. ”Tot Camerunul este trist. Intreaga lume este trista. Dar este foarte mandra de aceasta mobilizare si afectiunea pe care ati aratat-o. Acest lucru insemnna mult pentru familia sa, sotia sa, copilul sau, mama sa, surorile sale. Patrick a iubit Dinamo. In ultima discutie pe care am avut-o cu el pe 20 aprilie, dupa golul marcat de el si care a facut ca Dinamo sa se califice in finala Cupei Romaniei, era foarte mandru ca a reusit sa isi arate la Dinamo calitatile sale. Va multumescu pentru toata dragostea pe care ati aratat-o. Nu a jucat mult timp aici, dar voi l-ati adoptat, l-ati iubit. Va multumesc mult pentru acest lucru! Sa nu il uitati niciodata pe Patrick! Am incredere in voi. Stiu ca va ramane in inimile voastre. Din generatie, in generatie el nu va fi uitat pe acest stadion. Nu stiam inainte de Dinamo, dar datorita fratelui meu am invatat sa iubesc Dinamo. Iubesc Dinamo Bucuresti! El a murit in tricoul lui Dinamo, pentru voi, pentru club si sper ca jucatorii vor castiga finala Cupei. Va voi sustine. Toata familia lui Patrick Ekeng va va sustine. Voi fi mereu alaturi. Sunteti un club extraordinar, v-am urmarit meciurile la televizor, voi continua sa le urmaresc pentru ca fratele meu va trai prin fiecare dintre voi”, a spus fratele lui Patrick Ekeng, informeaza dolce-sport.ro.
–––––
Familia lui Patrick Ekeng este in stare de soc. Casa parinteasca din comuna Ngousso, de langa capitala Yaoundé, este cuprinsa de o durere incomensurabila. 
Rudele si prietenii lui Patrick Ekeng plang de vineri noapte intr-una. Si se intreaba de ce antrenorul Mircea Rednic l-a introdus pe teren, desi i-ar fi spus acestuia ca se simte foarte obosit si nu vrea sa joace. 
”Patrick i-a spus celui mai bun prieten al sau ca este foarte obosit si nu era capabil sa joace, dar antrenorul a insistat ca el sa joace. Patrick a fost un gentleman foarte generos. Este foarte dureros, a lasat in urma o familie, este ca un vis, un cosmar”, a spus, printre lacrimi, Monique Chantal, sora mai mare a lui Ekeng, pentru presa locala. 
Ce destin nepasator! Mama lui Ekeng, Celine Chembi, tocmai se intorcea de la inmormantarea unuia dintre fratii lui Patrick, cand a primit telefonul cu teribila veste. Vocea de la celalalt capat al firului a incercat sa o ia usor pe femeie. ”Ce fel de veste imi dati despre fiul meu? Abia in final mi-a spus ca Patrick a murit”.
”Este dificil sa vorbesc despre fiul meu in aceste momente, dar cred in Dumnezeu si ma voi supune vointei Sale. Daca acesta este viata fotbalistilor profesionisti, atunci ar trebui sa reflectam”, a mai spus cu vocea stinsa mama lui Ekeng. 
Ekeng, al patrulea copil al familiei, a vorbit ultima data cu mama sa joi, cu o zi inainte sa moara. Cei doi au discutat despre casa pe care Patrick o construia in capitala Camerunului, Yaounde, pentru toata familia lui.
Mai multe detalii pe Libertatea.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005457 (s)