News Flash:

CUTREMURATOR! Cum arata orasul italian Amatrice la un an de la cutremurul devastator de 6,2 grade pe scara Richter. Era considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Italia

21 August 2017
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
cutremur perugia2
Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade, s-a produs anul trecut, pe 24 august, in centrul Italiei. Comuna Amatrice a fost devastata in urma seismului.
La un an de la producerea tragediei, urmele devastatoare ale cutremurului pot fi vazute si astazi. Cu toate acestea, sunt impresionante eforturile autoritatilor de a reconstrui jumatatea afectata a orasului. Totusi, multe cladiri sunt astazi doar o ruina.
Imaginile de mai jos arata reconstruirea bucata cu bucata a orasului distrus:
Cutremurul a fost comparabil, ca intensitate, cu cel produs in Aquila, in 2009.
Cutremurul a fost simtit puternic in centrul Italiei, o zona cunoscuta cu risc seismic. La Roma, multi locuitori si-au parasit casele cateva ore de teama replicilor seismice puternice.
Situatia cea mai grava a fost inregistrata in comuna Amatrice, care are 2.700 de locuitori. "Este o tragedie, jumatate din sat nu mai este", a declarat dupa producerea seismului, primarul localitatii, Sergio Pirozzi, citat de Corriere della Sera.
Mai multi cetateni romani s-au numarat printre victimele seismului de anul trecut din localitatea italiana. sursa: Mediafax.ro

Galerie Foto

amatrice
un cutremur italiei comuna amatrice seismului tragediei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 43 queries | Mysql time :0.036075 (s)