News Flash:

Curtea de Justitie a Uniunii Europene incepe audierile in dosarul UBER

29 Noiembrie 2016
927 Vizualizari | 0 Comentarii
uber
Operatorii de taximetrie care au contract cu Aeroportul Otopeni sunt nemultumiti de reclama care ii incurajeaza pe calatori sa apeleze la serviciile in sistem UBER. Reprezentantii aeroportului sustin ca spatiul publicitar este contractat de o agentie media.
Companiile de taximetrie care au contract cu Aeroportul International „Henry Coanda” din Otopeni ameninta ca se vor retrage din zona aerogarii, de saptamana viitoare, daca nu va fi eliminata reclama care ii incurajeaza pe calatori sa apeleze la serviciile de transport in sistem UBER, anunta COTAR (Confederatia Operatorilor de Transport Autorizati din Romania).
Intr-un comunicat de presa, reprezentantii COTAR sustin: „Suma pe care o platim aeroportului este de circa 220.000 de euro anual, pentru a ne da dreptul sa operam in zona aeroportului. Conducerea Aeroportului Henri Coanda ignora absolut toate problemele pe care le-a creat pirateria taximentristilor care opereaza ilegal in zona aeroportului si permite accesul masinilor in sistem UBER. Mai mult, aeroportul a permis amplasarea unui panou publicitar, din care cetatenii romani sau straini care au nevoie de transport inteleg ca UBER este compania acreditata inclusiv pentru a face transferuri de la aeroport catre orice destinatie”.
In replica, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti anunta, tot prin intermediul unui comunicat de presa, ca autoturismele UBER nu au acces in zona de preluare a pasagerilor, rezervata exclusiv taxiurilor autorizate, si ca accesul taxiurilor autorizate la aeroportul Henri Coanda, pentru preluarea pasagerilor, este gratuit. „CN Aeroporturi Bucuresti nu percepe nicio taxa pentru activitatea de taximetrie la aeroport. Singurele sume incasate de la firmele de taximetrie afiliate la COTAR sunt cele aferente reclamei pe care acestea si-o fac pe terminalele touchscreen din aeroport, respectiv 4.000 de euro lunar. CN Aeroporturi Bucuresti nu are nicio relatie contractuala cu UBER. Spatiul de reclama este contractat de o agentie media”, se precizeaza in comunicatul de presa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007756 (s)