News Flash:

Curtea Constitutionala a primit sapte contestatii dupa alegerile prezidentiale, doar una este de la un candidat

4 Noiembrie 2014
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat marti ca la CC au fost primite sapte contestatii dupa alegeri, dar numai una este de la un candidat, el precizand ca legea spune ca pot face astfel de contestatii doar cei care au candidat sau partidele care i-au propus.
Intrebat daca se poate dovedi o eventuala frauda la alegeri, care sa poata duce la o decizie de anulare a scrutinului din 2 noiembrie, Augustin Zegrean a spus ca, la judecata, nu judecatorul trebuie sa administreze probe, ci cel care face o sustinere trebuie sa vina cu dovezi.
"Faptul ca se spune la televizor, in presa sau pe strada ca s-au fraudat (alegerile prezidentiale, n.r.), asta auzim de fiecare data. Unii dintre candidati chiar au anuntat dinainte ca e frauda", a spus Augustin Zegrean, la intrarea in sediul Curtii Constitutionale.
Intrebat cate contestatii dupa alegeri au fost trimise la CC, Zegrean a spus ca sunt sapte astfel de cereri, dintre care doar una de la un candidat la prezidentiale. El a precizat ca majoritatea contestatiilor "au venit pe net". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005929 (s)