News Flash:

CURATA FICATUL de toxine in 5 ZILE!

3 August 2016
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
curata ficat
Ficatul este un organ extrem de important in corpul omenesc. Elimina toxine si este implicat in multe procese enzimatice necesare bunei functionari a corpului.
Din pacate, insa, stilul de viata haotic pe care il au oamenii tinde sa faca ficatul sa munceasca in plus, mai mult decat ar trebui, astfel afectandu-i functia. Acest proces de curatare a ficatului va va ajuta sa eliminati toxinele si ii va permite acestuia sa se regenereze mai usor.
CUM SE INGRIJESTE FICATUL
O dieta sanatoasa este primordiala ca importanta, si anume una care exclude alcoolul, alimentele nesanatoase, si sucurile. Aici va vom recomanda o reteta care va va face ficatul sa functioneze mai bine in mai putin de o saptamana. Aceasta reteta foloseste doar cateva ingrediente, care au proprietati antioxidante puternice.
INGREDIENTE

1 cana cu apa
1 sfecla
1 mar
1 morcov
Introduceti ingredientele in blender, si mixati pana cand s-au amestecat corespunzator. Optional, se poate omite apa si se poate consuma acest amestec ca un puree.
Cel mai bine se consuma dimineata pe stomacul gol.
Tratamentul acesta se poate urma timp de o saptamana, de cateva ori pe an.

Iata cateva dintre proprietatile uimitoare ale merelor pentru sanatate:
Protejeaza impotriva sindromului metabolic – persoanele care consuma mere in fiecare zi, au un risc mai scazut de a suferi, de-a lungul vietii, de sindromul metabolic – care poate cauzadiabet si boli grave de inima.
Sunt o sursa excelenta de multivitamine – consumate cu tot cu coaja (bineinteles, spalate bine in prealabil), merele pot sa asigure un aport crescut de vitamine si minerale benefice sanatatii organismului, cum ar fi: vitaminele A si C, calciu, potasiu, fier, fosfor, acid folic si unnivel crescut de antioxidanti.
Regleaza nivelul glicemiei – contin anumiti fitonutrienti, cum ar fi quercetina, care pot sa previna fluctuatiile bruste ale nivelului de zahar din sange. De asemenea, otetul de mere este considerat a fi un adevarat ajutor in controlarea nivelului ridicat al glicemiei, motiv pentru care este adesea folosit ca un tratament naturist in cazul bolnavilor care sufera de diabet zaharat.
Pot sa previna si sa tina sub control ateroscleroza – specialistii in domeniu au confirmat faptul ca un consum de mere zilnic, timp de o luna, poate sa reduca cu 40% concentratia substantei din sange care este responsabila pentru afectarea elasticitatii arterelor, provocand ateroscleroza.
TRADUCERE: Echipa dr. Andrei Laslau

ficatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006519 (s)