News Flash:

Cura de slabire delicioasa: dureaza 12 zile, are efecte rapide si de durata

1 Aprilie 2016
1485 Vizualizari | 0 Comentarii
pomelo
Dieta cu pomelo este una dintre dietele care nu numai ca va scapa dekilogramele nedorite, ci si va contribui la o buna alimentare a organismului cu vitamine. Valoarea nutritiva si continutul scazut de calorii din pomelo este ideal in regimul de slabire. Pomelo este bogat in vitamina C, are fibrefier si proteine

dieta cu pomelo dureaza 12 zile. Atunci cand incepeti o dieta care este combinata cu pomelo, va veti confrunta cu restrictie de aproximativ 800 de calorii zi. In timpul acestei cure, se consuma cel putin 8 pahare de apa pe zi.

Meniu pentru dieta cu pomelo:

– Mic dejun: 2 oua fierte tari – 2 felii de paine – o jumatate de pomelo

– Pranz: salata de legume (ridichi rosii + + salata verde + castravete), o bucata carne fiarta. Nu mancati prajit sau sotat. Combina cu ½ pomelo sau suc de pomelo.

– Cina: Ar trebui sa folositi alimente care sunt de culoare rosie si verde (cu exceptia cartofilor, porumb, mazare). Combinate cu peste sau carne de vita fiarta, nu prajita. Pe langa combina ½ de fructe pomelo sau o ceasca de suc de pomelo proaspat.

Dieta cu pomelo ajuta la prevenirea infectiilor tractului urinar, ajuta la dezvoltarea de colagen, o proteina care fortifica pielea ceea ce face pielea flexibila si duce la regenerarea tesutului, contribuie la ameliorarea sangerarilor gingivale, are un rol important in a proteja functiile inimii, deoarece pomelo are un continut ridicat de potasiu si vitamina C, care regleaza nivelul tensiunii arteriale, previne anemia – vitamina C din pomelo imbunatateste absorbtia fierului in organism, combate ridurile si incetineste procesul de imbatranire.

Dieta cu pomelo este considerata a fi o dieta bogata in fibre, care contribuie semnificativ la pierderea in greutate. Alimentele bogate in fibre raman o perioada mai lunga in stomac oferind o senzatie de satietate. Acest fruct are proprietati care ajuta la arderea grasimilor si reducerea continutului de amidon si zahar din sange.

Dieta cu pomelo nu se recomanda in cazul in care persoana sufera de boli renale, gastrite, diaree sau alte tulburari gastrointestinale. Consumul de prea mult pomelo poate provoca reactii adverse, cum ar fi ameteli, reactii dureroase, dificultati de respiratie si stomac deranjat.

kilogramele nedorite calorii pomelo fibre fier proteine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004969 (s)