News Flash:

Cura cu mere pentru tratarea gutei si a artritei reumatoide

7 Mai 2016
6346 Vizualizari | 0 Comentarii
artrita
Bolnavii de guta ar trebui sa consume cat mai des mereAcidul malic prezent in mere neutralizeaza acidul uric si ofera astfel un real ajutor suferinzilor. Pentru aceasta se recomanda consumul a 1-2 mere pe zi, de preferat dupa masa.

De asemenea, puteti incerca cura cu suc de mere cu miere si lamaie - in functie de gust. Se consuma zilnic cate 1-1,5 litri pe o perioada de timp de minimum trei saptamani. Este o cura destul de simpla, dar care mobilizeaza puterniceliminarea sarurilor acidului uric din tesuturi prin urina. 

In plus, prin efectul sau antiinflamator, aceasta cura cu suc de mere ajuta la rarirea pana la eliminare a crizelor de guta si la redobandirea mobilitatii articulatiilor afectate. 

Cura cu suc de mere este buna si in tratarea, dar mai ales, prevenirea calculilor renali formati din saruri ale acidului uric.

O alta boala in care merele au efecte terapeutice este artrita reumatoida. Daca vreti sa nu va treziti cu articulatiile intepenite de artrita reumatoida, o data cu venirea primelor valuri de frig, un remediu foarte bun este consumul a cate 4-5 mere zilnic, in cure de cel putin o luna. 

Continutul mare de vitamina C a acestor fructe, dar si de substante antioxidante, le recomanda pentru prevenirea si reducerea inflamarii articulatiilor, pentru prevenirea modificarilor degenerative la nivelul cartilajelor din articulatii, si pentru pastrarea mobilitatii si a functionalitatii membrelor.


mere acidul malic artrita reumatoida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005319 (s)