News Flash:

Cum va recupera Consiliul Judetean Timis datoria clubului Poli pentru închirierea Stadionului "Dan Paltinisanu"

24 Februarie 2017
1490 Vizualizari | 0 Comentarii
acs poli timisoara
Consiliul Judetean (CJ) Timis isi va recupera de la Clubul de fotbal Poli contravaloarea pentru inchirierea ocazionala a Stadionului ''Dan Paltinisanu'' din Timisoara, direct de la Liga Profesionista de Fotbal (LPF), a declarat joi, presei, presedintele institutiei, Calin Dobra. 
Astfel, administratia judeteana impreuna cu reprezentantii Clubului ACS Poli Timisoara au gasit solutia de stingere a datoriilor, care includ si penalitati la zi, in valoare de 183.000 de lei. 
''Am facut un demers foarte bun, de realizare a unui contract de cesiune de creante, care va fi transmis catre Liga, unde sunt banii care trebuie sa mearga spre Poli si acesti bani vor intra direct in conturile CJ Timis, recuperand debitul si penalitatile pe care le avem acum la Clubul Poli, de circa 183 mii de lei'', a precizat Calin Dobra. 
Potrivit acestuia, este dreptul Clubului Poli de a primi de la Liga acesti bani, iar administratia timiseana, ca sa-i obtina in regim de urgenta si sa recupereze debitul, a mers pe varianta de a cesiona aceasta datorie direct de la Liga. 
In aceste conditii, alb-violetii vor putea folosi in continuare suprafata de joc a stadionului. Alesii judeteni au votat joi si acest proiect, care prevede ca ''Se aproba inchirierea si contractul-cadru de inchiriere ocazionala a Stadionului 'Dan Paltinisanu' Timisoara''. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006067 (s)