News Flash:

Cum va puteti curata plamanii in doar 3 zile

2 Decembrie 2015
6148 Vizualizari | 0 Comentarii
plamani
Multi oameni nu au fumat niciodata o tigara si tot au probleme cu plamanii, in timp ce altii fumeaza de 45 de ani si chiar si dupa aceasta perioada lunga plamanii lor inca functioneaza bine ... depinde de la o persoana la alta. In cele ce urmeaza va voi dezvalui cateva sfaturi referitoare la cum va puteti purifica plamanii in numai trei zile. 

Asadar, iata cum puteti sa va curatati plamanii in doar 3 zile:

- Cu doua zile inainte de procesul de detoxifiere, este necesar sa se elimine din alimentatie toate produsele lactate. Organismul are nevoie sa scape de toxinele din produsele lactate, inainte de purificarea plamanilor. 

- Cu o zi inainte de regim, beti o ceasca de ceai din plante inainte de a merge la culcare. Acesta va elibera toxinele din intestine. Plamanii nu trebuie sa fie supraincarcati cu o munca dificila a oricarei alte parti a corpului in timpul purificarii. 

- In prima zi de detoxifiere, stoarce doua lamai in 300 de ml de apa si consum-o inainte de micul dejun. 

- Tot in prima zi, la ora 10, bea 300 de ml de suc de grapefruit. Daca nu va place gustul il puteti inlocui cu suc de ananas. Aceste sucuri contin antioxidanti naturali care imbunatatesc sistemul respirator. 

- Inainte de masa de pranz, consuma 300 ml de suc de morcovi. Sucul de morcovi ajuta sa alcalinizeze sangele in timpul celor trei zile de purificare. 

- Seara trebuie sa bei 400 ml de suc bogat in potasiu. Potasiu actioneaza ca un tonic pentru curatare. Inainte de a merge la culcare fa-ti 400 ml de suc de afine. Aceasta va ajuta in lupta impotriva bacteriilor din plamani care pot provoca infectii. 
Aceste sucuri se consuma pe parcursul a 3 zile, cu exceptia ultimei zile cand seara inainte de culcare, trebuie sa faceti o infuzie astfel : va trebuie 10 picaturi de ulei de eucalipt, peste care veti turna 1 litru de apa fiarta. Faceti infuzie, inspirand si expirand adanc de 15-20 de ori 

In toata aceasta perioada, trebuie sa aveti grija de corpul vostru si sa faceti exercitii fizice 

O Baie calda de 20 de minute in fiecare zi va permite organismului, prin transpiratie, sa piarda mai multe toxine. Dupa cele 3 zile, cu siguranta veti avea plamani mai sanatosi si mai curati, putand astfel sa va bucurati de viata. (sursa:secretele.com, Cristian Iacov)

tigara plamanii detoxifiere regim
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005242 (s)