News Flash:

Cum va fi vremea vineri in toata tara

7 Mai 2015
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme
Vineri, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, insa dupa-amiaza si in prima parte a noptii, in sudul tarii precum si in Carpatii Meridionali si Orientali, vor fi innorari temporare si pe spatii restranse averse posibil insotite de descarcari electrice.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in jumatatea de est a teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa intre 18 si 26 de grade, iar cele minime  vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade. Izolat, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

BUCURESTI
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in partea a doua a zilei, cand vor fi conditii pentru averse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, insa dupa-amiaza si in prima parte a noptii, in Carpatii Meridionali si Orientali vor fi innorari temporare si pe spatii restranse averse posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales pe creste. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

bucuresti la munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004584 (s)