News Flash:

Cum va fi vremea miercuri si joi in toata tara

21 Aprilie 2015
618 Vizualizari | 0 Comentarii
Miercuri, vremea va fi in continuare rece pentru aceasta data, in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul zilei, cand pe arii restranse va ploua slab, in Muntenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania si posibil, izolat in rest. In zona de munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea unele intensificari in prima parte a intervalului, la munte, in est si trecator in restul teritoriului.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, cu cele mai ridicate valori in sud-vest, iar cele minime se vor situa intre -3 si 4 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali pana spre -7...-6 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest si pe litoral. Noaptea, se va produce bruma in nord si centru si pe arii mai restranse in restul tarii.
BUCURESTI
Vremea se va mentine rece pentru aceasta data, cu o maxima in jurul valorii de 13 grade si o minima de 2...3 grade, mai scazuta in aria preoraseneasca pana spre 0 grade, unde vor fi conditii de bruma. Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul zilei, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.
JOI
Vremea va fi frumoasa si se va incalzi in toate regiunile, astfel ca regimul termic se va situa in limitele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil in estul teritoriului si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade pe litoral si 20...21 de grade in Banat si Crisana, iar cele minime se vor situa intre 0 si 10 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre -4 grade. Noaptea, indeosebi in depresiunile intramontane, izolat se va forma bruma.

miercuri temperaturile maxime bucuresti joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041507 (s)