News Flash:

Cum va fi vremea miercuri si joi

29 Martie 2016
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea
Vremea va deveni calda pentru sfarsitul lunii martie. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 14 si 22 de grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade, informeaza ANM.

MIERCURI
Vremea va deveni calda pentru sfarsitul lunii martie. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 14 si 22 de grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile vestice, nordice si centrale. Trecator va ploua in Maramures, local in Crisana, Transilvania si Moldova si doar izolat in Banat. Pe crestele montane vor mai fi posibilie si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in nord-vestul, nordul tarii si la munte. In zonele joase, izolat, dimineata si noaptea, se va semnala ceata.
LA BUCURESTI 
Vremea va deveni calda pentru sfarsitul lunii martie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade. 

JOI

Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 16 si 24 de grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, Muntenia si sudul Moldovei. Temperaturile minime se vor situa, in general  intre 2 si 12 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse slabe si posibil descarcari electrice in Maramures si doar pe arii restranse in Crisana, Transilvania si Moldova. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, precum si in regiunile vestice, nord-vestice si izolat in centru. Dimineata si noaptea, pe spatii restranse, se va semnala ceata.

miercuri la bucuresti joi vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005278 (s)