News Flash:

Cum va fi vremea marti si miercuri in intreaga tara

20 Aprilie 2015
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
Marti, vremea se va mentine rece pentru ultima decada a lunii aprilie in cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab in jumatatea de est a tarii si pe arii mai restranse in rest. In zona de munte precipitatiile vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in special in cursul zilei in majoritatea regiunilor, iar pe crestele montane vitezele vor depasi 80...90 km/h.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 17 grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa intre -3 si 7 grade. Noaptea, pe spatii mici in nord si centru se va semnala bruma.
BUCURESTI
Vremea va fi rece. Cerul va avea innorari si temporar va ploua slab, iar ziua vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima de 3...5 grade.

MIERCURI
Vremea va fi in continuare rece pentru aceasta data, in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul zilei, cand va ploua slab in jumatatea de est a tarii si doar posibil izolat in rest. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului, la munte, in sud-vestul si estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiuni si 17 grade in sud-vest, iar cele minime se vor situa intre -6 si 5 grade. Noaptea, pe arii restranse se va produce bruma.
Mediafax.ro 

bucuresti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005029 (s)