News Flash:

Cum va fi vremea luni si marti

7 Noiembrie 2016
1238 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
Valorile termice vor marca o scadere in vestul si nord-vestul tarii, devenind apropiate de cele normale ale perioadei, in timp ce in restul zonelor temperaturile vor continua sa creasca, astfel ca vor caracteriza o vreme deosebit de calda pentru aceasta data, informeaza ANM.

Pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, iar in vest, centru si nord local va ploua in general slab. Incepand cu orele serii innorarilese vor accentua in majoritatea zonelor; noaptea va ploua pe arii extinse in regiunile sudice si sud-estice si local in rest. Vor fi posibile descarcari electrice. Cu precadere in Oltenia, cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp, iar la munte, in special in Carpatii Meridionali, in a doua parte a noptii precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. 

Vantul va avea intensificari locale, temporare in cea mai mare parte a tarii, iar in zona montana inalta va continua sa sufle tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11...12 grade in Maramures, Crisana si estul Transilvaniei si 21...22 de grade in sudul Munteniei si al Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiunile Carpatilor Orientali si 12 grade pe litoral. Dimineata, in sudul tarii, pe spatii mici va fi ceata.

In BUCURESTI, valorile termice vor continua sa creasca, vremea devenind deosebit de calda pentru prima decada de noiembrie. In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare. Noaptea, nebulozitatea se va accentua si va ploua, posibil moderat cantitativ. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima in jurul a 9 grade.

MARTI, racirea vremii va continua in majoritatea zonelor, iar in sud, in centru si in est va fi semnificativa. Cerul va fi noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii; ploile vor fi mai frecvente si mai importante cantitativ in jumatatea de sud-est, unde local se vor cumula peste 20...25 l/mp.

In zona montana inalta precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 14 grade, mai ridicate in extremitatea de sud-est, spre 18 grade; minimele termice vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade. 

noros innorarile descarcari electrice vantul bucuresti marti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004897 (s)