News Flash:

Cum va fi vremea luni si marti

15 Februarie 2016
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data, iar temperaturile maxime se vor situa, in general, intre 10 si 23 de grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile sudice, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi in vestul, nordul si nord-estul tarii, unde local si temporar va ploua, mai ales ziua, iar in zona inalta a Carpatilor Orientali, in cursul noptii, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, iar in a doua parte a intervalului si in sud-estul teritoriului. In zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade. 
LA BUCURESTI:
Vremea se va mentine deosebit de calda. Temperatura maxima va fi in jur de 22 de grade, iar cea minima de 8...9 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Spre sfarsitul noptii vor fi conditii de ceata.

MARTI
IN TARA 
In regiunile extracarpatice, desi valorile termice vor marca o scadere, acestea se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii februarie. Cerul va avea innorari, mai accentuate in a doua parte a intervalului si pe arii restranse va ploua slab sau va burnita. In celelalte regiuni, vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si izolat vor fi ploi slabe, cu precadere seara si noaptea. Vantul va prezenta intensificari la munte si, local, in restul teritoriului, dar la intensitati mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nordul Moldovei si 19...20 de grade in regiunile vestice, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 10 grade. In zonele joase de relief, in special din sud si est, se va semnala ceata, pe spatii mici dimineata si local in cursul noptii.

marti in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005600 (s)