News Flash:

Cum va fi VREMEA la sfarsit de saptamana

6 Noiembrie 2015
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
In cursul zilei de sambata, in zonele joase de relief vor persista norii josi, local va fi ceata asociata izolat cu burnita, conditii in care vremea va deveni rece pentru aceasta data, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
In schimb, partial la deal si la munte si in Transilvania, unde cerul va fi variabil, iar ceata va fi prezenta numai izolat, dimineata, valorile termice se vor inscrie in limitele normale ale perioadei, posibil chiar usor mai ridicate decat acestea. Seara si noaptea, cerul va fi mai mult noros, va ploua slab sau va fi burnita, pe arii restranse in vestul, centrul si nordul tarii si izolat in rest. Pe spatii mici va continua sa se semnaleze ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4...5 grade in zonele cu ceata persistenta si 14...15 grade in dealurile Olteniei si in nord-vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade.
LA BUCURESTI
Vremea va deveni rece pentru prima decada a lunii noiembrie. Cerul va avea innorari si, mai ales dimineata si noaptea, se va semnala ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima de 4...5 grade. 
LA MUNTE
In cursul zilei de sambata, cerul va fi variabil. Noaptea vor fi innorari temporare si, pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni, pe arii restranse, va fi ceata. Temperatura aerului va continua sa scada usor.
DUMINICA
IN TARA
Valorile de temperatura vor marca o crestere fata de intervalul precedent in majoritatea regiunilor si vor caracteriza o vreme in general apropiata de regimul termic normal al perioadei. In vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi mai mult noros si local va ploua, iar in zona montana inalta a Carpatilor Orientali, spre sfarsitul intervalului trecator vor fi posibile precipitatii mixte. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare si, indeosebi dimineata, local va mai fi ceata, posibil asociata izolat cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar in a doua parte a intervalului si in regiunile estice. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 7 si 17 grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade.
LA MUNTE
Duminica, valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta. Cerul va avea innorari si, mai ales in cursul zilei, local va ploua, iar in zona inalta, trecator vor fi posibile precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari mai ales in a doua parte a intervalului, cu vitezele cele mai mari pe creste. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004707 (s)